Colegiul Tehnic „Matei Corvin” a dat recital la Cupa Liceelor BIG FM

21 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Echipa Colegiului Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara a obţinut cea mai clară calificare în semifinalele Cupei Liceelor BIG FM 2017, „spulberând” gruparea Liceului Tehnologic „Grigore Moisil” Deva, scor 11-0. Hunedorenii vor întâlni în penultimul act pe cei de la Colegiul Naţional „Decebal” Deva, care au trecut de Colegiul Naţional „Regina Maria” Deva cu scorul de 3-1.

Marcu, candidat la titlul de golgheter
Favorită clară înaintea duelului cu LT „Grigore Moisil”, echipa Colegiului a zburdat pe teren, la pauză conducând cu 5-0. În partea secundă, elevii lui Sorin Cimpoca nu au redus turaţia, marcând de alte şase ori şi realizând scorul acestei faze, 11-0. Alexandru Marcu a fost omul numărul unu din tabăra învingătorilor, prin cele şase goluri marcate în minutele 4, 12, 15, 23, 29 şi 37, cu care şi-a depus de pe acum candidatura la titlul de golgheter al turneului. L-au secondat cu brio colegii săi, Caval (5, 8), Marinca (32, 32) şi Kocsis (29), care au semnat celelalte cinci goluri.

Finala din 2015, reeditată în penultimul act
În semifinale a ajuns şi echipa CN „Decebal” Deva, care a produs o surpriză, învingând pe una din favorite, CN „Regina Maria” Deva. Cei din urmă au deschis scorul în minutul 2, prin Mârza, dar la pauză, „decebaliştii” au intrat în avantaj graţie reuşitelor din minutele 19 şi 20, semnate de Retegan, respectiv Conea. În partea secundă, tot CN „Decebal” a marcat, prin acelaşi Conea (39), obţinând o calificare meritată în penultimul act al competiţiei. Azi, de la ora 14.00, în prima semifinală a Cupei Liceelor BIG FM 2017, se întâlnesc CNS Cetate Deva şi LT „Ovid Densuşianu” Călan, iar de la ora 15.00, în a doua semifinală, se înfruntă CT „Matei Corvin”  Hunedoara şi CN „Decebal” Deva. A doua partidă este o reeditare a finalei din 2015, adjudecată de echipa din Hunedoara, după executarea penaltiurilor. (Ovidiu Mănăstire)

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Aunţ ANAF 22.02.2017

Clădirea instanţelor din Deva va fi reabilitată

Imobilul care găzduieşte Tribunalul Hunedoara şi Judecătoria Deva, din municipiul reşedinţă de judeţ, va fi reabilitat. „Sediile instanţelor se află...

Noi medici la spitalul din Brad

Pe lângă neajunsurile de ordin material, spitalele din România se confruntă cu o acută lipsă a personalului, cu precădere a...

Închide