CNS Cetate şi-a păstrat titlul la Cupa Liceelor BIG FM

26 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Campioana en-titre a Cupei Liceelor BIG FM şi-a apărat cu succes trofeul şi în 2017, cucerindu-l pentru a cincea oară în cele opt ediţii disputate, după ce a învins fără drept de apel în finală, scor 7-1, pe Colegiul Naţional „Decebal“. Medalia de bronz le-a revenit celor de la Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, care au trecut în finala mică de Liceul Tehnologic „Ovid Densuşianu” Călan, scor 5-2.

Revelaţia a debutat cu handicap pe tabelă
Surpriza acestei ediţii a Cupei Liceelor BIG FM, CN „Decebal” Deva, şi-a arătat potenţialul maxim în semifinala câştigată în faţa celor de la CT „Matei Corvin” Hunedoara, neavând nici o şansă în marea finală, jucată în faţa campioanei en-titre, CNS Cetate Deva. Aceasta a început partida de la 1-0, după ce Vlad Totoi a deschis scorul în primul minut, ajutat şi de o deviere. „Outsiderii” au dat impresia că pot reveni, egalând şase minute mai târziu, printr-un penalti transformat de Culcer, dar la pauză, CNS Cetate a intrat în avantaj, Ciornea deviind în propria poartă un şut al lui Toader.

Scor record într-o finală
În partea secundă, pe teren nu a mai existat decât o singură echipă, campionii marcând gol după gol după ce adversarul a căzut atât psihic cât şi fizic. Lupu şi Boldor, fiecare cu câte o „dublă”, precum şi Branea au desăvârşit un succes clar, scor 7-1, care a fost şi cea mai mare diferenţă înregistrată într-o finală a Cupei Liceelor BIG FM. CNS Cetate Deva a cucerit astfel al cincilea titlu din istorie, fiind de departe cea mai laureată echipă la această competiţie. Medaliile de bronz au revenit celor de la CT „Matei Corvin” Hunedoara, care au învins în finala mică, scor 5-2, pe LT „Ovid Densuşianu” Călan. Pentru învingători au punctat Kocsis şi Marcu (4), în timp ce Ardelean a marcat ambele goluri ale învinşilor.

Campionii au luat „potul” şi la distincţii individuale
Premiile individuale au fost acaparate în majoritate tot de cei de la CNS Cetate Deva, Alin Achimeţ fiind declarat cel mai bun portar, Vlad Totoi, cel mai bun jucător iar premiul fair-play a fost acordat galeriei campionilor. Alexandru Marcu (CT „Matei Corvin”) a câştigat titlul de golgheter al competiţiei, cu 11 goluri marcate.

CNS CETATE DEVA 7 (2)
Achimeţ, Mocanu – Totoi, Demian, Thoth (cpt.), Boldor, Toader, Lupu, Branea, Stanca, Duţă. Antrenor: Gheorghe Inclozan
CN DECEBAL DEVA 1 (1)
Danciu, Butaş – Conea, Ciornea, Culcer (cpt.), Costea, Retegan, Lazăr, Tămaş, Goldrag, Puiu. Antrenor: Cristian Bauman
Arbitrii: Eduard Kovacs – Florin Anca
Au marcat: Totoi (1), Ciornea (13 – autogol), Lupu (26, 35), Boldor (33,40), Branea (38) – Culcer (7 – penalti) (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Salvamontiştii se antrenează pe gheţarii din Cheile Jieţului

Salvatorii montani din Parâng au demarat sesiunile de antrenamente în aria sălbatică din Cheile Jieţului – Valea Jiului. Salvarea de...

A început curăţenia de primăvară la Colegiul Agricol din Geoagiu

Magdalena Şerban De peste două săptămâni, elevii Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu au ieşit în natură, dând startul...

Şi la Crişcior s-au înmânat titluri cadastrale gratuite

Săptămâna trecută, a venit rândul comunităţii din Crişcior să-şi primească titlurile cadastrale gratuite. Acestea au fost înmânate de către Petru...

Închide