CNS Cetate ar putea ieşi azi matematic din lupta promovării

18 mai 2017 | Adauga un comentariu

Devenii vor juca azi penultima partidă din acest sezon, în deplasare, cu Unirea Alba Iulia, şi chiar în eventualitatea unei victorii, ar putea ieşi matematic din lupta pentru locul 1. Alb-albaştrii sunt la trei puncte în spatele liderului Ripensia Timişoara iar dacă aceasta învinge nu va mai putea fi depăşită de trupa din reşedinţa judeţului în ultima rundă.

Ripensia o poate scoate indirect din lupta pentru promovare
Chiar dacă a mers perfect din punct de vedere al rezultatelor cu Ousmane N’Doye pe bancă, având patru victorii din patru partide, pentru CNS Cetate Deva nu a fost suficient să mai spere cu adevărat la promovare. Liderul Ripensia Timişoara a jucat la rândul ei perfect şi a păstrat distanţa de trei puncte avută în faţa devenilor. Astfel, cu o victorie în duelul cu ACS Poli II şi cu meciuri directe mai bune în confruntările cu CNS Cetate, roş-galbenii ar scoate-o matematic pe gruparea deveană din lupta pentru locul 1, chiar dacă trupa alb-albastră va învinge pe Unirea Alba Iulia. Chiar şi aşa, Ousmane N’Doye nu vizează alt rezultat la Galtiu decât victoria. „Cu Unirea Alba Iulia, ca şi în fiecare meci, vrem doar trei puncte. Ca să mai crezi în ceva, trebuie să câştigi toate meciurile. Abia apoi, la final, vom trage linie şi vom vedea unde suntem”, a spus N’Doye.

Unirea luptă pentru evitarea locului 12
Partida are o miză mai mare pentru gazde, care se află în luptă directă pentru evitarea locului 12, cu Gloria Lunca Teuz Cermei şi Millenium Giarmata. La finalul campionatului, între echipele clasate pe locul 12 din toate seriile se va face un clasament, iar gruparea cea mai slabă va retrograda în Liga a IV-a. Echipa lui Adorian Himcinschi a obţinut în etapa trecută o victorie importantă, 2-0 cu UTA BD II, după o serie de cinci partide consecutive fără succes. Formată în mare majoritate din jucători tineri, excepţia fiind căpitanul Ciprian Selagea, trupa alb-negrilor poate pune probleme devenilor şi în tur, conducând cu 1-0 în meciul încheiat 3-1 pentru CNS Cetate. Partida Unirea Alba Iulia – CNS Cetate Deva se joacă azi, de la ora 18.00, pe stadionul „Comunal” din Galtiu. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Un secol de la moartea lui Titu Maiorescu

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu“ a organizat ieri, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ din Deva, o manifestare cultural-educativă dedicată împlinirii a...

Asociaţii şi fundaţii, pe scurt, ONG -uri

Se aude des în spaţiul public termenul de ONG sau de organizaţie non profit, fără a se explicita ce înseamnă...

Dispărut fără urmă de o săptămână

Poliţiştii caută un bărbat de 59 de ani, din Lunca Cernii, care a plecat din 11 mai de la Spitalul...

Închide