CFR Simeria participă la un puternic turneu de juniori

16 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Grupa copiilor născuţi în anul 2004 de la clubul CFR Simeria va lua startul în acest sfârşit de săptămână la un puternic turneu de juniori ce se va desfăşura la Braşov. Echipa antrenată de Dorin Costea va întâlni adversari puternici, făcând parte din grupa B.
În grupă cu „puştii” lui Hagi
Balkan Elite Cup din cadrul Braşov Indoor Cup este un turneu destinat copiilor născuţi în anul 2004, la care iau startul 24 de cluburi din ţară. Printre participante se regăseşte şi CFR Simeria, aceasta făcând parte din grupa B. Trupa lui Dorin Costea va întâlni în grupă pe Academia „Gheorghe Hagi” Constanţa, LPS „Mircea Eliade” Bucureşti şi Kinder Tg. Mureş. Primele două clasate din fiecare grupă şi cele mai bune patru echipe de pe locul 3 se califică în optimile de finală. Printre echipele participante la întrecere le mai regăsim pe ASA Tg. Mureş, Steaua, CFR Cluj, Vojvodina Novi Sad, Atletico Arad, Pandurii Tg. Jiu sau Petrolul Ploieşti. (O. Mănăstire)

Loading...

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Roşu încearcă să oprească seria pozitivă a campioanei

Derbiul Roşu-Pera BMW ţine capul de afiş al etapei a cincea din Liga A Realsport, cel mai important eşalon al...

Autobergamo atacă intrarea în Final-Four-ul Cupei României

Deţinătoarea ultimelor două trofee consecutive ale Cupei României la futsal îşi doreşte calificarea, pentru al treilea an consecutiv, în Final-Four-ul...

Guţă junior a scăpat de controlul judiciar, dar nu şi de dosar

Fiul celebrului manelist din Petroşani n-a ajuns la împăcare cu victima sa, o tânără pe care ar fi agresat-o într-un...

Închide