Când pesedistii se bat, câstigã Mihai Leu

7 octombrie 2010 | 6 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 Sorina Popa

Bătălie mare în PSD Hunedoara, pentru nominalizarea  persoanei care va candida din partea acestui partid în Colegiul electoral Haţeg. La sfârşit de săptămână, noul lider al pesediştilor hunedoreni, deputatul Laurenţiu Nistor, s-a întâlnit cu şefii filialelor din zona Haţegului, pentru a le spune că e nevoie de unitate în partid şi că numai împreună vor putea reuşi şi de data asta.

Sondaj comandat de partid
Ca să nu mai fie discordie în organizaţie, dar mai ales, pentru a avea o vedere obiectivă asupra situaţiei posibililor candidaţi pentru postul de deputat, preşedintele PSD, Victor Ponta, a comandat un sondaj în acest scop, realizat de cineva din afara judeţului, astfel încât membrii de partid din Hunedoara să nu fie implicaţi. În sondajul amintit, potrivit unor surse oficiale din PSD, Mihai Leu (foto) s-a situat pe primul loc în preferinţele electoratului. Ca urmare, aceleaşi surse ne-au declarat că, mai mult ca sigur, Mihai Leu va fi candidatul Alianţei PSD-PC la alegerile parţiale din Colegiul electoral Haţeg.

„Mă bucur că oamenii au încredere în mine”
 Întrebat ce părere are despre rezultatele sondajului şi despre posibila sa nominalizare la candidatura pentru Colegiul Haţeg, fostul campion mondial la box profesionist ne-a răspuns următoarele: „În primul rând, mă bucur că oamenii au încredere în mine. Am avut rezultate foarte bune în această zonă, la alegerile din toamna lui 2008. Sunt sigur că, dacă ajung deputat, voi face multe lucruri pentru oamenii din Ţara Haţegului, din Ţinutul Pădurenilor şi din zona Călanului. Ei mă cunosc şi au încredere în mine”, a declarat Mihai Leu, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Deocamdată, social-democraţii ţin secret rezultatul sondajului, probabil din cauză că nu toată lumea va agrea un candidat al altui partid pentru Camera Deputaţilor. Conducerea PSD va anunţa, în zilele următoare, dacă vor merge cu Mihai Leu candidat, sau alta va fi alegerea pentru Colegiul Haţeg.
Mai precizăm că, potrivit prefectului de Hunedoara, Attila Dezsi, Guvernul a stabilit ca alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul electoral Haţeg să se desfăşoare în  21 noiembrie 2010.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. sidi spune:

  Ce-o sa faci ma saracie? Ce sti tu sa faci dupa cati pumni ai incasat in cap? Mars la sapa si munceste nemernicule!

 2. cetatean spune:

  Inca un bagator de seama nepregatit va completa coloratura pestrita a Parlamentului Romaniei (lautari , actori ,circari , gimnasti , boxeri , manelisti etc.)
  Nemernicii astia fac legile in romania , de aia sunt cum sunt si tot ei vor hatara soarta copiilor nostri din pacate . Este trist ca nu sa reusit infaptuirea dorintei poporului privind numarul de parlamentari , a fost o alta cacealma .

 3. razvi spune:

  Ce sa caute asta in parlament? Se stie ca numai pe furt e pus…cat a organizat raliurile pe la noi a furat cat a putut, acum cand nu a mai fost de acord Mircia si molot sa dea bani s-a mutat la Arad,ca acolo e PDL si au de unde. Un nemernic si el si familia lui de lichele.

 4. harry potterasu spune:

  Pesedeii mamii, va recomand sa nu va mai luati dupa sondaje! Mai bine puneti-o de un meci de box intre leu si tolas! Frumos, in ring, la casa de cultura. Castigatorul se baga la deputatie pe hateg iar pierzatorul la primaria huneodara. Oooo, dar ce facem daca se fac knock out amandoi??? Stiu, iara castiga liberalii si voi va tot bateti!

 5. hateganca spune:

  ,,nu te imbata cu apa rece”, nu are prea multa lume incredere in tine…dar cel mai important este ca te doreste Ponta in Parlament ca ,,deputat”…doar esti managerul lui in raliuri.Dar poate nici nu sti ce presupune acest lucru…este greu pentru cineva care toata viata a impartit pumni, scoala mai putin.Pe cine sa reprezinti…doar persoana ta.. ca pentru cei din jur nici nu te intereseaza sa faci ceva si nici nu ai putea -la capacitatea ta intelectuala…? Nu ai ce sa cauti sa candidezi, nu ne interesezi , sunteti toti la fel,nu va doare capul de cei din jur…cei buni sunt dati la o parte.Cat despre sondaj..? poveste de adormit prostii…asa credeti voi…va inselati…Cu un asa nou presedinte de partid – PSD HD -nu ajungeti departe, in scurt timp poate un 5%,,succes”….

 6. sidi spune:

  Pe unde a fost a stricat tot. L-au bagat si la ANL…ce stie el de constructii? L-au dat afara… Acum vrei sa fi deputat…mars in padure si boxeaza cu copacii,la aia sunt sigur ca te pricepi. Aaaa…si ia-o si pe rautatea aia de italianca cu tine sa nu o mai vad.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Manual de luptă împotriva manipulării

Dacă jurnaliştii fac şcoală spre a şti cum să informeze/manipuleze, atunci cititorii/privitorii/ascultătorii sunt complet expuşi, majoritatea neştiind cum să se...

Deputatul PDL, Iosif Blaga, s-a ales cu dosar penal

În cursul zilei de ieri, deputatul PDL Iosif Blaga a dat cu maşina peste o femeie de 81 de ani,...

Bulina neagră

Zoltan Lacataş, preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere din Valea Jiului

Închide