Bulina albă

16 decembrie 2010 | 6 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Mircea Ioan Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara

Pentru că la un an de când instituţia pe care o conduce a preluat teatrul din Deva, a reuşit să termine lucrările de reparaţie şi modernizare ale acestuia, care se tărăgănau de peste 20 de ani.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. razvi spune:

  Jeg ordinar! Hot ordinar!

 2. tavi spune:

  Sa nu exageram!
  Dar de ce sa nu-i fi dat „Bulina neagra”? pentru faptul ca a trebuit sa treaca 6 ani de cind este la conducerea destinelor acestui judet si abia acum a finalizat acest proiect?????

 3. Echidistant spune:

  Domnule Tavi, daca citesti cu atentie, numai de un an si ceva teatrul a trecut la Consiliul Judetean de la Primaria Deva. Deci, pana atunci n-avea cum sa aloce fonduri pentru lucrarile de la teatru, deoarece nu-i permitea legea.

 4. biti spune:

  Si as a trecut teatrul de la o administratie la alta ca sa se piarda urma cheltuielilor. Dar eu sunt curioasa sa aflu cat au costat reparatiile. Culoarea din interiorul teatrului e cam tipatoare, parcea este pentru bordel. Sper sa vad piese super.

 5. Nicolae spune:

  Felicitari !
  Felicitari si pentru 200 Km de drumuri judetene asfaltate.
  Despre politica :No coment :)))

 6. tavi spune:

  Domnule „echidistant „sa nu mai fiti asa „istet”. La primaria Devei a ajuns tot de la Consiliul judetean si nu a stat mai mult de doi ani. Dar pe timpurile acelea , cei 2 Mircea, erau prieteni la catarama si construiau de zor la PNL !!!!Asa ca tot din banii hunedorenilor a fost renovat,interesul il reprezinta de fapt doar cel care a cules „roadele” festivitatilor de inaugurare….

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Remus Mihuţiu, fost agent de poliţie în Hunedoara

Gura lumii

O femeie de serviciu dintr-o importantă instituţie judeţeană va avea, fără îndoială, sărbători îmbelşugate, graţie unei prime promise de şeful...

Pantera Neagră, în top la „Cupa Transilvania”

Sportivii de la clubul Pantera Neagră din Petroşani au cucerit 17 medalii la ediţia din acest an a „Cupei Transilvania”...

Închide