Buget de buget la FC Hunedoara

2 septembrie 2009 | 2 Comentarii | Publicat in: Stiri

 11 stire 1 fc hunedoara
Noua echipă a oraşului siderurgiştilor, FC Hunedoara, va beneficia de cel mai mare buget al unei formaţii din Liga a IV-a Hunedoara în noul sezon. Consiliul Local a aprobat alocarea sumei de 610.000 de lei, din bugetul local, pentru noul club de fotbal al oraşului şi darea în folosinţă cu titlu gratuit, pe durata sezonului competiţional 2009 -2010, a unor bunuri din incinta Complexului sportiv „Michael Klein”. Majoritatea banilor din buget vor fi folosiţi pentru întreţinerea bazei sportive (300.000 lei), pentru refacerea terenului nr. 2 (100.000 lei) şi pentru reabilitarea tribunei (60.000 lei), însă şi echipa va primi 150.000 lei, pentru sezonul 2009-1010.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gigi spune:

    Bravo, e un nou inceput pentru fotbalul hunedorean. Sa dea domnul intelegere si intelepciune ca noua echipa sa fie campioana.Bravo Mihai Leu, dupa cum te stiu nu te dai batut.

  2. un hunedorean spune:

    Mai usor cu laudele , aveti ,, putintica ” rabdare !!! Ce mare lucru a realizat Mihai Leu ? Ati uitat cu ce v-a ametit in campanie ? Asta este ceea ce v-a promis ? Mari fraieri mai sunteti … Dar asta meritati !!!!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Jiul îşi joacă şansa la promovare

Antrenorul secund al echipei Jiul, Damian Militaru (foto), este mulţumit de faptul că „minerii” se află pe podium, după disputarea...

Fãina comunitarã a luat prin surprindere birocraţia judeţeanã

A sosit prima tranşă de 20 de tone de făină de la Uniunea Europeană, iar Consiliul Judeţean Hunedoara nu a...

„De şase luni nu pot să-mi văd fata”

O femeie din Certej îşi caută disperată fiica, plecată de acasă din data de 9 martie a acestui an. Fiica,...

Închide