Bătăuşii din Haţeg- unul după gratii, altul sub control judiciar

2 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis să prelungească măsura arestului preventiv în cazul unuia dintre bătăuşii paznicului din Haţeg. Acesta a contestat soluţia şi verdictul urmează să fie dat astăzi de Tribunalul Hunedoara.

Magistraţii din Valea Jiului au hotărât că Pardalian Zomanţi nu poate fi lăsat în libertate sub control judiciar, aşa cum ceruse apărătorul său şi i-au prelungit perioada de arest. Soluţia Judecătoriei Petroşani a fost deja contestată de individ şi va fi luată în discuţie astăzi, de către judecătorii Tribunalului Hunedoara. Un alt bătăuş implicat în scandal, Florin Remus Porumbescu, este judecat sub control judiciar au decis magistraţii. Dosarul a ajuns la Petroşani după ce s-a constatat că la Judecătoria Haţeg nu poate fi soluţionat.
Trei indivizi au fost implicaţi într-un scandal monstru la un local din Haţeg, iar un tânăr de 35 de ani, angajat al unei firme de pază, a ajuns la spital, după ce a fost agresat de cei doi scandalagii. În aceeaşi zi, cei doi au tâlhărit şi o barmaniţă din localitate spun anchetatorii. Şi Porumbescu a cerut instanţei să-i ridice controlul judiciar, însă fără succes.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ucidere din culpă în dosarul morţii de la aerodromul Săuleşti

Dosarul morţii tănârului care şi-a pierdut viaţa pe aerodromul de la Săuleşti, în urma unui accident stupid, a fost trimis...

Serghei Gorbunov află luna viitoare dacă iese din puşcărie

Celebrul Serghei Gorbunov (foto), aflat în puşcărie la Bârcea Mare, nu renunţă la cererile de eliberare condiţionată. El a avut...

Aţi văzut-o?

În data de 01.08.2017, în jurul orei 11:15, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către o deveancă în vârstă...

Închide