Au jefuit grădiniţa

26 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Andreea Lazăr

Doi tineri din Petroşani au fost prinşi de poliţişti, după ce au furat aparatura electronică a unei grădiniţe din localitate. Gheorghe C., de 20 de ani, şi Vasile B, de 22 de ani, au intrat noaptea într-o grădiniţă din oraş, folosind chei potrivite.

  Cei doi au furat din unitate aparatură DVD, calculatoare, monitoare LCD, o imprimantă şi o combină muzicală, o parte din acestea fiind vândute. Prejudiciul total se ridică la peste 4.500 de lei, din care poliţiştii au recuperat 80 la sută.
Alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, sunt suspectate de poliţişti că i-au sprijinit pe cei doi. Şi pentru aceştia a fost începută urmărirea penală, pentru tăinuire la furt calificat, întrucât au ajutat la ascunderea şi valorificarea bunurilor furate.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Noi speranţe la rugby

Costel Avram, cel care supervizează activitatea echipei de rugby Ştiinţa Petroşani, a declarat că noul obiectiv al jucătorilor pregătiţi de...

Hoţ prins cu sacu-n spate

Un bărbat din judeţul Mureş, în vârstă de 27 de ani, a fost prins în flagrant de poliţiştii din Orăştie,...

Gura lumii

Cică un lider de sindical mai mărunţel de prin sudul judeţului îşi lustruieşte pantofii şi îşi pregăteşte costumul de şef,...

Închide