Aţi văzut-o?

12 octombrie 2017 | Adauga un comentariu

Familia unei adolescente din Deva a apelat la ajutorul poliţiştilor după ce fata a dispărut de acasă de trei zile. Sesizarea a fost făcută de o femeie de 43 de ani, care le-a spus poliţiştilor că nepoata ei, Alexandra-Ramona Ţandrea (foto), în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă voluntar în 9 octombrie într-un loc necunoscut. Tânăra a fost dată în urmărire naţională şi se fac verificări pentru depistarea ei.
„Alexandra-Ramona Ţandrea poate fi identificată conform următoarelor semnalmente: înălţime: 1,60 m, greutate: 70 kg, părul până la umeri, de culoare neagră, îl poartă prins în coadă, ochi negri, ten deschis la culoare. În momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu colanţi de culoare neagră, bluză neagră şi o geacă de culoare neagră. Anterior, minora a mai plecat voluntar de acasă, fiind identificată, de fiecare dată, de poliţişti”, conform IPJ Hunedoara. Persoanele care au date despre locul în care se află minora sunt rugate să sune la 112. (N. Bumbac)

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Octogenar înşelat de 3.500 de lei de falşi instalatori

Poliţiştii hunedoreni sunt în căutarea a doi bărbaţi care l-au escrocat pe un octogenar din Lupeni de 3.500 de lei,...

Premieră la Teatrul de Artă din Deva: „Cu fundul în două luntri” – un spectacol pentru înfometaţii de cultură

Repetiţiile sunt în toi la Teatrul de Artă din Deva pentru premiera piesei „Cu fundu-n două luntri” din 28 octombrie,...

Bulina neagră 13.10.2017

Alina Nadia Ardeleanu, femeie din Uricani

Închide