A promova sau a nu promova

12 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

FC Silvania a câştigat primul joc al turneului de baraj pentru promovarea în Liga a II-a, care se desfăşoară la Deva şi va juca, mâine, cu CS Ineu (Arad), cu şansa de a-şi asigura biletele pentru eşalonul doi.

Pot încheia conturile mai repede
Ocupanta locului doi în seria C6, FC Silvania, a învins, scor 2-0, formaţia FC Caracal (locul doi în seria C4) în primul meci al turneului de baraj disputat, miercuri la Deva. Golurile sălăjenilor au fost marcate de Brata (‘18) şi Crişan (‘21). Conform programării, FC Silvania va juca mâine, de la ora 18.00, tot pe stadionul „Cetate“ din Deva, în compania echipei CS Ineu, ocupanta locului doi în seria C5. În cazul unei victorii a celor de la FC Silvania, numele echipei care va promova în liga secundă va fi cunoscut, iar ultimul joc al turneului dintre FC Caracal şi CS Ineu, programat miercuri, 17 iunie, de la ora 18, va fi practic fără miză. Dacă, însă, se vor impune cei de la CS Ineu (varianta remizei este exclusă, pentru că la scor egal se va trece direct la executarea a câte cinci lovituri de departajare, fără a se mai juca prelungiri) atunci totul se va decide în meciul de miercuri. Va promova în Liga a II-a echipa care, după desfăşurarea tuturor jocurilor din turneul de baraj, a acumulat cel mai mare număr de puncte.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ştiri – 12.06.2009

„Perluţa” scapă de operaţie Mijlocaşul echipei Jiul Petroşani, Cornel Gheţi, poreclit „Perluţa” de coechipieri, a evitat o intervenţie chirurgicală complicată,...

Titlul rãmâne la Deva

FC CIP şi-a păstrat titlul de campioană şi după ce Comisia de Disciplină a FRF a judecat, ieri, memoriul celor...

„Revoluţie” în Liga I

Unirea Urziceni şi FC Timişoara au ocupat primele două locuri în clasamentul Ligii I şi vor juca în Liga Campionilor...

Închide