A murit în drum spre nunta fiicei sale

24 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash
01 accident
Dan Terteci
 
Un bărbat de 51 de ani din Făgăraş nu a mai apucat să-şi vadă fiica în rochie de mireasă. A murit pe loc, în urma unui accident rutier, după ce maşina în care se afla s-a lovit cu o autoutilitară şi cu un alt autoturism, în care se aflau nouă persoane.

Veneau din Germania
Bărbatul, împreună cu soţia lui, venea din Germania şi dorea să ajungă la Făgăraş. În week-end, fiica lor avea programată nunta. Se grăbea către casă. La intrarea în municipiul Orăştie, pe DN 7, a ieşit pe contrasens. Manevra a fost fatală pentru cel aflat la volanul maşinii.
Familia din Făgăraş era însoţită pe drumul către casă de alte rude, care se deplasau cu un alt autoturism, în spatele lor. Nu pot să-şi explice cum a fost posibilă o asemenea nenorocire. De oboseală, spun că nu poate fi vorba, pentru că dormiseră la ieşirea din Deva aproape patru ore.

Şocaţi de cele întâmplate
Pasagerii din maşina cu care s-a lovit frontal Volkswagen-ul şi-au revenit cu greu din şoc. Nu ştiau ce s-a întâmplat. Când s-au mai dezmeticit, au ieşit singuri din maşina răsturnată cu roţile în sus, în şanţul de pe marginea drumului.
Pentru scoaterea şoferului ghinionist, a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare.
Cinci răniţi au ajuns la spitalul din Orăştie, la centrul de primire a urgenţelor. Soţia şoferului decedat este în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele acesteia de supravieţuire. În urma accidentului, circulaţia pe DN 7 a fost paralizată mai bine de trei ore, iar coloanele de maşini se întindeau pe aproape 12 kilometri, de la Orăştie, până la Simeria.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Memoriu nesusţinut de joc

Oficialii echipei Jiul consideră că memoriul prin care CSM Rm. Vâlcea susţine că arbitrul a comis 21 de greşeli în...

Gata cu „liniuţele” pe bulevardele din Deva

Până la instalarea sistemelor de supraveghere a traficului rutier pe DN 7, Primăria Deva a luat alte măsuri de siguranţă...

Cupa „Ţării Haţegului” la tenis

Competiţia organizată de clubul AS Racheta Haţeg a aliniat la start 21 de sportivi de la cluburi din Deva, Hunedoara...

Închide