Sport

Tir cu arcul: Devenii, medaliaţi la Cupa Mondială din Slovenia

Nicolae Gavrea

Sportivii arcaşi de la SCM Deva au participat recent la etapa de Cupa Mondială 2018 Veronica’s CupWorld Ranking Event, concurs internaţional desfăşurat în localitatea Kamnik (Slovenia), cu participarea sportivilor din 19 ţări. Din echipa deveană au făcut parte Beatrice Miklos, Luminiţa Boroş, Flavius Tănăsescu şi Ghenadi Iepure.

Beatrice Miklos a făcut un concurs reuşit clasându-se de două ori pe prima poziţie a podiumului de premiere (locul I – echipe arc olimpic cadete (împreună cu Timeea Frai, de la CSM Iaşi şi Mădălina Amaiestroaie, de la CSS Rădăuţi şi locul I – echipe mixte arc olimpic cadeţi, împreună cu Tudor Buzilă, de la CSS Rădăuţi) şi o dată pe locul II – individual arc olimpic cadete.
Sportivul Flavius Tănăsescu, la prima participare la o competiţie majoră, a reuşit performanţa de a se clasa pe prima poziţie a podiumului cu echipa de arc olimpic cadeţi, împreună cu Cosmin Frai, de la CSM Iaşi şi Tudor Buzilă, de la CSS Rădăuţi. Sportivii de la SCM Deva au fost însoţiţi de antrenorul Viorel Hăbian.
La Bucureşti s-au desfăşurat în perioada 13-15 aprilie întrecerile din cadrul competiţiei dotată cu Cupa Primăverii, unde sportivii legitimaţi la SCM Deva, pregătiţi de antrenorul Gigi Puşcă, au obţinut rezultate bune pentru debutul de sezon: Eduard Miklos – locul I; Andreea Uriţescu – locul I; Răzvan Marcu – locul II; Mario Ţîmpu – locul III; Gigi Puşcă – locul III. În urma acestor rezultate, echipa SCM Deva a câştigat Cupa Primăverii 2018.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura