Sport

Autobergamo Deva – prima victorie în play-off

Nicolae Gavrea

Cu ochii pe ce se va întâmpla astăzi la federaţie (în bătălia dintre Burleanu vs. Lupescu pentru funcţia de preşedinte), să vorbim şi despre prima etapă din play-off-ul Ligii I la futsal. Campioana României en titre, Autobergamo Deva, a evoluat în prima etapă din grupa semifinală, în deschiderea play-off din acest campionat, în deplasare la CSM Politehnica Iaşi.

Echipa gazdă şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru acest joc, mai mult, partida nu s-a transmis pe canalul oficial al federaţiei Futsal România, deşi este o obligaţie statutară, dar cine să mai urmărească şi aceste aspecte. Studenţii de la Iaşi au dat o replică bună echipei din Deva şi au menţinut egalitatea de pe tabelă până aproape de mijlocul primei reprize. Scorul a fost deschis de către Cristian Obadă, care l-a executat pe portarul gazdelor în min.16, pentru ca în minutul următor Robert Matei să mărească avantajul echipei devene la două goluri.
După pauză, gazdele au încercat să menţină o presiune constantă în joc, au şi marcat (în min. 24 scorul a fost 1-2, iar în 34 tabela arăta 3-4 pentru deveni), dar Autobergamo a făcut un joc bun, cu ambiţia necesară pentru o victorie. Au marcat în repriza secundă Ferreira, Tacot şi Robert Matei (de două ori), astfel că echipa noastră a reuşit prima victorie, cu scorul de 6-3.
Două etape interesante: pe 22 aprilie: Informatica Timişoara – Politehnica Iaşi, iar pe 25 aprilie, la Deva, Autobergamo întâlneşte una dintre echipele pretendente la titlu – Informatica Timişoara, deţinătoarea Cupei României, ediţia 2018.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura