Sport

Cupa Mărţişorului la gimnastică aerobică

Nicolae Gavrea

Sfârşitul de săptămână a reunit la Deva participanţii la o competiţie de gimnastică aerobică, o primă ediţie care marchează sărbătoarea mărţişorului.

Au fost prezenţi sportivi de la CSS Petroşani şi de la Clubul elevilor din Valea Jiului, Palatul Copiilor din Caracal, de la CSM Arad, Palatul Copiilor Arad şi de la CNS Cetate Deva, gazda acestor întreceri. Asociaţia judeţeană de gimnastică, (preşedinte Voichiţa Tebieş) au fost alături de DJTS Hunedoara co-organizatori ai evenimentului şi au pregătit premiile pentru cei mai buni sportivi prezenţi la această ediţie.
Gimnaştii de la CNS Cetate Deva, pregătiţi de Georgiana Cosma şi Mădălina Susan, au fost nu doar gazde onorabile, ci şi sportivi care au demonstrat reale calităţi pentru această disciplină, ce a adus foarte multe medalii pentru România din competiţii mondiale şi europene. Astfel, Darius Irimie a câştigat locul I la individual masculin categoria I de concurs, iar Maria Jurcă s-a clasat pe locul al doilea la individual feminin categoria I, ca şi colega ei de club, Nicoleta Patrichi, dar la categoria a II-a de concurs. Deveanca Maria Murariu s-a clasat pe primul loc la categoria senioare, ea fiind urmată în clasament de Georgiana Negrea.
CNS Cetate Deva a mai cucerit medalii şi în probele de trio sau grup, după cum urmează: categoria a II-a de concurs, locurile I şi II la trio, şi locul II la proba de grup de la categoria a III-a de concurs.
Secţia de gimnastică aerobică de la CNS Cetate Deva pregăteşte de pe acum o nouă ediţie a tradiţionalei competiţii naţionale, Cupa Cetăţii, care anul acesta se va desfăşura în luna mai şi va deschide sezonul oficial, mulţi dintre gimnaştii care vor participa la această ediţie fiind componenţi ai loturilor naţionale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura