Politica si administratie

De unde pot fi ridicate tichetele gratuite pentru transportul public din Deva

De luni, 19 martie 2018, Primăria Deva începe distribuirea tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul în comun de pe raza municipiului, pentru perioada aprilie – iulie 2018. Între 19 martie şi 5 aprilie 2018, tichetele se pot ridica din două locuri din municipiu, astfel:

„Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 800 de lei vor ridica tichetele gratuite de la Centrul Cultural «Drăgan Muntean» Deva (holul intrării principale), de luni până joi – între orele 8:00 şi 15:00, vineri – între orele 8:00 şi 13:00. La ridicarea tichetelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie) şi a cărţii/buletinului de identitate.
Veteranii de război, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva pot ridica tichetele de călătorie de la Primăria municipiului Deva, camera 22, de luni până vineri – între orele 8:00 şi 13:00. La ridicarea tichetelor este obligatorie prezentarea cărţii/buletinului de identitate. Pentru persoanele aflate în situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie se prelungeşte până în data de 20 aprilie 2018”, au transmis reprezentanţii Primăriei Deva într-un comunicat. În perioada 10 – 20 aprilie 2018, tichetele de călătorie vor fi distribuite doar la Primăria Deva, de luni până vineri – între orele 9:00 şi 11:00, la camerele 22 şi 29 de la sediul instituţiei. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura