Sport

Autobergamo s-a impus la Iaşi şi se menţine lideră în Liga I de futsal

Campioana României la futsal a obţinut a doua victorie consecutivă în deplasare, câştigând cu 3-0 pe terenul echipei CSM Politehnica Iaşi, în prima etapă a returului. Trupa lui Marcos Angulo a primit o replică foarte bună de la un adversar mult schimbat faţă de meciul tur, gazdele nimerind de trei ori barele porţii lui Toniţa.

Goluri după acţiuni personale
Cu destule amintiri neplăcute în duelurile jucate la Iaşi, Autobergamo s-a chinuit puţin până să deschidă scorul. Trupa lui Nelu Stancea, întărită cu doi spanioli, a dat o replică bună şi a vrut să demonstreze că acel 1-12 din partida tur a fost doar un accident. Alb-vişiniii au marcat primul gol după ceva mai mult de opt minute de joc, în urma unei acţiuni personale a lui Csoma. Acesta a driblat în apropierea careului şi i-a pasat ideal lui Ignat la şase metri, iar „Gogu” a îndeplinit o simplă formalitate. A doua reuşită, cea care a stabilit şi scorul pauzei, a venit tot după o acţiune personală, de această dată a lui Obadă. Decarul devean a şutat înşelător pe jos de la nouă metri iar mingea a intrat în plasă pe colţul lung.

Barele, de partea oaspeţilor
În partea secundă, devenii au continuat atacurile, dar l-au făcut din nou mare pe veteranul Grigoraş, care a scos alte goluri ca şi făcute. În replică, CSM Politehnica Iaşi a avut şansele ei, dar a fost lovită de ghinion, Guţu, Toni şi Rios trimiţând fiecare în barele porţii lui Toniţa. În acest mitan s-a marcat doar un gol, aparţinând tot oaspeţilor. Obadă a recuperat o minge şi după o cursă pe partea stângă i-a pasat în careu lui Florin Matei, acesta înscriind simplu şi stabilind scorul final. Autobergamo rămâne lideră în Liga I de futsal şi va mai juca o partidă în campionat, pe terenul lui Imperial Wet Miercurea Ciuc, înaintea debutului din Elite Round din UEFA Futsal Cup. În acelaşi timp, devenii aşteaptă cu interes decizia în cazul Informatica Timişoara – United Galaţi, judecarea fiind amânată până în 15 noiembrie.
CSM POLITEHNICA IAŞI 0
Grigoraş – Şchiopu, Ruxandari (cpt.), Guţu, Pricop. Au mai jucat: Toni, Rios, Mircia, Despan (cpt.), Nistor, Prico. Antrenor: Nelu Stancea
AUTOBERGAMO DEVA 3 (2)
Toniţa – Paulo Ferreira, F. Matei, Obadă, C. Matei (cpt.). Au mai jucat: Pînzaru, Tacot, Ignat, Stoica, Csoma. Antrenor: Marcos Angulo
Arbitrii: Daniel Decă (Brăila) – Dumitru Balaban (Galaţi)
Au marcat: Ignat (9), Obadă (12), F. Matei (32)
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura