Politica si administratie

Dezertări din ALDE la Orăştie

Sorina Popa

Tot Biroul Politic al ALDE Orăştie a părăsit acest partid, pentru a se alătura proiectului politic al Pro România. Potrivit fostului lider al ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca (foto), se pare că toată organizaţia ALDE Orăştie va trece la Pro România.

Vor urma şi altele
„Oamenii sunt nemulţumiţi de politica pe care o face preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE. Avem informaţii că mai urmează şi alte dezertări din ALDE. Lumea vine spre noi, chiar dacă încă nu au ieşit actele de înregistrare a noului partid politic Pro România“, a declarat Marius Sanfirişca, liderul proiectului Pro România din judeţul Hunedoara.
Adrian Antonie, care a deţinut funcţia de preşedinte al ALDE Orăştie, a declarat: „Am decis, împreună cu colegii din Biroul Politic al organizaţiei, să plecăm din ALDE. Nu ne mai regăsim aici. Ne alăturăm celor de la Pro România. Ideile noastre nu mai coincid cu cele ale celor din ALDE. Organizaţia ALDE Orăştie are 50 de membri. Probabil, vor veni toţi cu noi”.
Înregistrarea noii formaţiuni politice este îngreunată, deocamdată, de fostul patron al Trustului PRO TV, care a înregistrat marca PRO.

4 comentarii la „Dezertări din ALDE la Orăştie

  • normal ar fi ca totate organizatile ALDE din judet sa se dizolve si sa-l lase pe pescariabilul de MOLOT sa faca singur organizati,acest nemernic a venit la totul gata si sa pus slugile care il pupa in *** (numai NELU ARDELEAN a fost un prost) pe posturi caldute ,directori,sefii de servici,in consilii de administratie.

  • Din ALDE formata printr-o tradare se trece la alta tradare(deci tradare la patrat 🙂 ) la Pro Romania (oare ?) . Cum si Maior s-a declarat interesat vedem cine se aduna ! 🙂 🙂 🙂

  • Da, aceste partide (oare chiar sunt partide?) rezultă dintre-un șir de trădări, prima fiind cea din 2004, soluția imorală. Țolom, la rândul lui, a trădat fără nici un resentiment când pe unii, când pe alții. Napoleon spunea despre Talleyrand că este un rahat într-un ciorap de mătase. Țolom este doar rahat fără ciorap de mătase. De aceea răspândește mirosuri insuportabile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura