Actualitate

Accident mortal la Vălişoara

Un bărbat de 61 de ani din Lupeni şi-a pierdut viaţa, ieri, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 76 dintre Deva şi Brad.

Din datele IPJ Hunedoara, bărbatul se deplasa cu maşina de la Brad la Deva, împreună cu soţia sa, o femeie în vârstă de 57 de ani. În zona localităţii Vălişoara, şoferul s-a tamponat violent cu o camionetă care staţiona regulamentar pe marginea drumului. Camioneta aparţinea firmei Selina, cea care efectuează lucrările la drumul dintre Deva şi Brad. La sosirea echipajelor de salvare şi prim ajutor, ambii soţi erau prinşi în caroseria maşinii, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scoşi. Femeia suferise câteva răni şi traumatisme, iar bărbatul a fost găsit decedat. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal, cauzele exacte ale accidentului nefiind cunoscute.
Tot ieri, echipajele de salvare şi prim ajutor au intervenit la un alt accident rutier petrecut pe DN 7, între localităţile Leşnic şi Veţel. Evenimentul rutier s-a soldat cu două victime, o femeie de 67 de ani care a suferit un traumatism toracic şi un atac de panică şi un bărbat cu o contuzie la un picior. Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Hunedoara le-a oferit îngrijiri medicale, ambele persoane refuzând internarea în spital. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura