Sport

Petrila nu a produs minunea, dar rămâne în Liga a IV-a cu fruntea sus

Campioana Ligii a IV-a Hunedoara nu a reuşit să întoarcă soarta promovării în manşa secundă a barajului, fiind învinsă şi în deplasare de ACS Ghiroda, scor 1-3. În ciuda înfrângerii, Inter Petrila a jucat un fotbal plăcut, ofensiv, având multe ocazii în duelul din judeţul Timiş, şi două goluri anulate.

S-au lovit din nou de „zidul” Dubou
Cu trei absenţe importante în primul 11 (Haring, Androne şi Agapi), Inter a început duelul de la Ghiroda de la scorul de 0-1. În chiar primul minut, Budur a avut o incursiune pe stânga şi a centrat în careu iar Pătraşcu a deviat cu capul de la şase metri, la colţul lung. Putea fi 2-0 în minutul 5, dar Baranyi a şutat în plasa laterală iar Inter a dat semne de viaţă în minutul 17, când execuţia lui Drăgoescu a fost reţinută de Dubou. Trupa lui Aurel Moldovan a avut o şansă mare de a egala în minutul 30, când Dolha a reluat cu capul mingea centrată de Bocu, dar Dubou a respins providenţial în corner. Gazdele au răspuns cu un şut al lui Baranyi, care a şters transversala, iar Perşe a încheiat ocaziile primei părţi, cu un lob peste Dubou, dar şi peste poartă.

Două goluri anulate pentru oaspeţi
Gruparea de pe Jiul de Est a trecut preţ de câteva clipe prin bucuria egalării, după reuşita lui Drăgoescu din minutul 53, dar şi-a revenit din extaz după ce centralul Paul Unimătan a anulat golul la semnalizarea asistentului Adrian Mărginean. Un gol ce a părut regulamentar şi care putea schimba soarta promovării însă, oarecum normal, gazdele au replicat prompt şi Baranyi a mărit diferenţa, cu o lovitură de cap de la opt metri după centrarea din lovitură liberă a aceluiaşi Budur. Dolha a încercat şi el un lob de la mare distanţă, rămas fără rezultat, dar echipa din Valea Jiului a redus totuşi din diferenţă, prin Perşe, care a înscris în poarta goală după ce a driblat portarul. Putea fi 2-2, la o mare ocazie ratată de Drăgoescu, mijlocaşul Petrilei reluând cu capul din careu mingea centrată de Matei, dar Dubou a reţinut. A fost în schimb 3-1, Centea marcând în prelungiri cu un şut de la 25 de metri, chiar dacă înaintea golului, Inter Petrila a mai avut o reuşită anulată, a lui Kalai, pentru fault în atac. Dublă înfrângere pentru Inter Petrila în barajul de promovare în Liga a III-a, dar campioana hunedoreană a lăsat o impresie frumoasă şi cu mai multă concentrare la finalizare ar fi putut obţine cel puţin un succes.
ACS GHIRODA 3 (1)
Dubou – Firuţ (58 Centea), Gavriluţă, Ştefanovici, Damian – Mancaş (77 C. Popa), Gaidoş, Naidin, Budur – Pătraşcu (cpt., 78 Filimon), Baranyi (79 Dochiţa). Antrenor: Vlad Bura
INTER PETRILA 1 (0)
Şanta – Horvath, Câmpeanu (cpt.), B. Matei, Bocu – Drăgoescu, Mareş (86 Tăian), Kalai, Torkoş, Perşe – Dolha (68 Duma). Antrenor: Aurel Moldovan
Arbitrii: Paul Unimătan (Zalău) – Adrian Mărginean, Daniel Popa (ambii din Aiud)
Au marcat: Pătraşcu (1), Baranyi (55), Centea (90+3) – Perşe (76)
Stadion: „Emilian Pavel” din Ghiroda, spectatori 300
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura