Zi: 31 martie 2015

FlashPolitica si administratie

Potrivit unui proiect de lege iniţiat de senatorul Haralambie Vochiţoiu, aprobat de Senat: Debranşarea consumatorilor buni platnici de la reţeaua de apă este interzisă

Consumatorii care îşi achită la timp serviciile de alimentare cu apă şi canalizare nu vor mai putea fi debranşaţi de la reţea din cauza celor care acumulează datorii, aşa cum se întâmplă în cazul locatarilor din blocurile de locuinţe unde reţeaua de alimentare este comună.

Read More
Actualitate

Hunedoreanul Sergiu Florea, care-şi ispăşeşte pedeapsa de 20 de ani închisoare, şi-a găsit sufletul pereche. Ucigaşul din căminul studenţesc se căsătoreşte

Sergiu Florea (foto stânga), hunedoreanul condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că împreună cu fosta iubită, Carmen Bejan, au omorât un bărbat, în Timişoara, în vara lui 2009, şi-a găsit sufletul pereche. Tânărul îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Arad şi a depus toate actele la primărie pentru a se căsători.

Read More
Comunitate

UAMS Baia de Criş: A crescut valoarea alocaţiei zilnice de hrană

Din anul curent, valoarea alocaţiei zilnice de hrană pentru cei aflaţi în grija unităţilor de asistenţă medico-socială a crescut la 16,6 lei pe zi, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă adoptată la finele lui 2014. Managerul UAMS Baia de Criş susţine că noile reglementări sunt binevenite, chiar dacă duc la suplimentarea cheltuielilor instituţiei aflate în subordonarea Consiliului Judeţean.

Read More