Zi: 29 martie 2015

Actualitate

Un nou episod din răzbelul consilierului local Marian Muntean cu primarul Devei. Fără niţel scandal, nu se poate!

Scandalul dintre primarul Petru Mărginean şi consilierul local Marian Muntean, ocazionat de supunerea la vot, în şedinţa de luna trecută a consiliului local, a proiectului privind aprobarea documentaţiei pentru modernizarea transportului public din municipiu, pare a se răsfrânge şi asupra altor iniţiative ale edilului.

Read More
Sport

Un aur şi trei medalii de bronz la C.N. Nataţie

Înotătorii de la CSS Hunedoara şi-au trecut în palmares patru medalii la Campionatele Naţionale de Nataţie de seniori, tineret şi juniori ce s-au desfăşurat la finalul săptămânii, la Bacău. Alexandru Bădeaţă (foto) a fost liderul echipei, cucerind un titlu de campion naţional şi o medalie de bronz, la nivel de seniori, iar Andra Mălina a obţinut două medalii de bronz, la categoria tineret. Sportivii antrenaţi de Anca Băjan şi Dan Ardelean au mai avut trei şanse la medalii în finalele disputate aseară.

Read More
FlashPolitica si administratie

Conducere nouã la PNL Deva

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a constituit Comitetul Local Executiv al PNL Deva, din cadrul procesului de fuziune a vechiului PNL cu PDL, fiind desemnaţi doi copreşedinţi şi cei 28 de membri care vor conduce organizaţia locală. Astfel, din partea vechiului PNL a fost desemnat copreşedinte Irinel Faur (foto stânga), iar cei din PDL l-au ales pe Nicolae Pasc (foto dreapta). Până acum, preşedinte al organizaţiei municipale a vechiului PNL Deva a fost Tiberiu Balint, care a decis însă să se autosuspende din toate funcţiile politice pe care le deţine în cadrul partidului. Hotărârea liberalului este valabilă pe perioada în care se va afla sub control judiciar, fiind anchetat într-un dosar pentru fapte de corupţie, alături de fostul şef peste liberalii hunedoreni, Mircea Moloţ.

Read More
ComunitateFlash

A fost pus în funcţiune primul computer tomograf din Orăştie

Vineri, în cadrul Spitalului Municipal din Orăştie, reţeaua Hiperdia a inaugurat un modern centru de imagistică medicală. Un computer tomograf de înaltă performanţă era aşteptat de mult timp de orăştieni, aceştia fiind nevoiţi să se deplaseze la diverse unităţi sanitare din judeţ sau chiar din ţară, pentru a beneficia de o investigaţie de specialitate.

Read More
Actualitate

S-a făcut primul pas pentru punerea în funcţiune a ambulanţei ţinute în garaj

Consiliul Judeţean a luat atitudine şi a pus pe ordinea de zi un proiect de interes public judeţean. Este vorba despre o asociere cu ISU Hunedoara pentru reabilitarea spaţiului destinat personalului care va lucra pe ambulanţa de tip C, dotată cu aparatură de ultimă generaţie, ţinută momentan pe tuşă, într-un garaj de la sediul inspectoratului.

Read More