Zi: 25 martie 2015

Actualitate

Şi în judeţul nostru, biserica îşi dovedeşte utilitatea socială

Lucrările de reabilitare la noul sediu al Episcopiei Devei şi Hunedoarei s-au încheiat, în prezent acesta fiind în faza de recepţie. Banii necesari pentru ducerea la bun sfârşit a lucrărilor au fost asiguraţi din mai multe surse, cum ar fi donaţii din partea persoanelor private, sprijin financiar din partea autorităţilor locale, judeţene, dar şi centrale şi din fondurile proprii ale Episcopiei.

Read More
Actualitate

Vili Rupa se luptă pentru a obţine despăgubiri din partea statului român

Ieri, la Tribunalul Hunedoara a avut un nou termen dosarul în care Vili Rupa a dat statul român în judecată, cerând daune morale de un milion de euro. Potrivit datelor de pe portalul instanţei, magistraţii au acordat un nou termen de judecată în data de 6 aprilie, pentru a li se comunica fişa medicală a lui Vili Rupa de la Penitenciarul Bârcea Mare, dar şi la cererea avocatului acestuia.

Read More
FlashPolitica si administratie

Municipiul Hunedoara se întoarce în timp. Zona Castelului Corvinilor va „îmbrăca” straie de epocă

Primăria municipiului Hunedoara intenţionează în perioada următoare să reabiliteze întreaga zonă în care se situează Castelul Corvinilor. Este vorba de un proiect prin care perimetrul din vecinătatea monumentului istoric va fi amenajat astfel încât să redea atmosfera anilor 1900. În prezent, angajaţii primăriei lucrează la studiul de fezabilitate, urmând ca proiectul să fie depus pentru finanţare din fonduri europene.

Read More
Comunitate

Datoria către Acomin, o altă piatră de moară a Primăriei Lupeni

În următoarea perioadă, Primăria municipiului Lupeni trebuie să achite către Acomin, societatea care a executat telegondola ce duce la Straja, peste 7.000.000 de lei, după ce Tribunalul Hunedoara a decis să admită cererea uneia dintre ordonanţele de plată formulate şi înaintate instanţei de către creditor. Din suma amintită, până acum s-au achitat circa 1.000.000 de lei.

Read More