Zi: 22 martie 2015

Actualitate

Trei tâlhari şantajişti, condamnaţi la ani grei de închisoare

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă pentru trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie din municipiul Hunedoara, acuzaţi de tâlhărie şi şantaj. Este vorba de Robert-Constantin Nonu, Sebastian-Nicolae Petri şi Cornelia Nonu, care au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie de Judecătoria Hunedoara, sentinţă care a fost atacată cu apel atât de procurori, cât şi de cei trei hunedoreni.

Read More
Sport

Start promiţător, finiş la baraj

Naţionala de futsal a României, din care au făcut parte cinci internaţionali de la Autobergamo Deva, a ratat şansa de a se califica direct la turneul final al Euro 2016 şi va fi obligată să joace un meci de baraj pentru obţinerea biletelor la această competiţie. Lideri, cu maximum de puncte după primele două meciuri ale grupei preliminare, „tricolorii” au fost învinşi la scor de Portugalia şi au picat pe locul trei, calificându-se la limită şi pentru baraj.

Read More
FlashSport

Două medalii şi un debut cu ghinion, la Cupa Mondială

Gimnastele Andreea Munteanu (foto) şi Andreea Iridon, de la CNS „Cetate” Deva, au obţinut rezultate diametral opuse la „Turneul Maeştrilor” de la Cottbus (Germania), concurs ce a contat ca etapă în circuitul „Cupei Mondiale 2015”. Cu suficientă experienţă la nivel de senioare, Andreea Munteanu a cucerit o medalie de aur şi una de argint, după ce s-a clasat pe primul loc în finala de la bârnă şi pe al doilea în finala de la sol, disputate ieri. În schimb, Andreea Iridon, aflată la primul concurs ca senioară, a avut un debut mai puţin fast, fiind eliminată în calificări în urma unei ratări.

Read More
Actualitate

Acţiune a Poliţiei Rutiere în centrul municipiului Deva. Şoferii prinşi fără centură, puşi la simulatorul „Crash“

Sâmbătă şi duminică, Serviciul Rutier Hunedoara, împreună cu membrii Clubului Rotaract Deva au derulat o acţiune de prevenire cu scopul de a sensibiliza şoferii cu privire la riscurile la care se expun, dacă nu folosesc centura de siguranţă în trafic. Poliţiştii au oprit conducătorii auto şi le-au oferit două posibilităţi.

Read More
Comunitate

„Alo”, un cuvânt care nu se mai aude în Lunca Cernii

Problema lipsei semnalului de telefonie din comuna Lunca Cernii nu a cunoscut nici acum rezolvare, după ce în decembrie 2014, operatorul principal şi-a luat adio de la localnici printr-o notificare. Primarul Liviţuc Lupulescu (foto) a încercat să caute ajutor prin petiţii înaintate conducerii Prefecturii şi Consiliului Judeţean, iar acum, îşi pune speranţa în Digi sau chiar Vodafone.

Read More