Zi: 15 martie 2015

Comunitate

Criterii de internare neschimbate la UAMS Baia de Criş

Şi în 2015, persoanele în vârstă şi bolnave, care nu-şi pot purta singure de grijă şi sunt internate în cadrul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS), vor plăti o contribuţie lunară de întreţinere în valoare de 500 de lei. Suma a rămas neschimbată în ultimii ani, în ciuda faptului că tarifele la utilităţi s-au majorat, din cauza scumpirii gazului metan şi a carburanţilor.

Read More
Comunitate

S-a deschis Centrul de Informare Turistică din Romos

Centrul de Informare Turistică din comuna Romos s-a dat în folosinţă de curând. Acesta a fost amenajat în cadrul unei aripi a sediului administraţiei publice locale şi pune la dispoziţia celor interesaţi, diverse informaţii referitoare la istoricul zonei, modalităţile de petrecere a timpului liber, posibilităţile de cazare şi nu în ultimul rând, traseele turistice care pot fi luate la pas de vizitatori.

Read More
Sport

Iarba verde din deplasare

FC Hunedoara a fost mai exactă în defensivă şi mai eficientă în atac decât Ştiinţa Turceni şi s-a impus cu 2-1 (1-1) în partida disputată, în deplasare, la finalul săptămânii, în a doua etapă a returului Ligii a III-a, seria a IV-a. Prin acest succes, trupa antrenată de Titi Alexoi şi-a spălat păcatele în urma eşecului de pe teren propriu cu Minerul Motru, din prima etapă a sezonului de primăvară.

Read More
Sport

Premiu dublu şi vis de finală mondială

Florentina Marincu (foto) a fost recompensată cu un premiu de 10.000 de euro, dublu faţă de cât se anunţase iniţial, pentru medalia de bronz cucerită la Campionatul European indoor de la Praga, sâmbătă, în cadrul unei festivităţi organizate la sediul Federaţiei Române de Atletism din Bucureşti. Sportiva antrenată de Nicolae Alexe a menţionat în cadrul evenimentului că îşi doreşte să ajungă în finală la Campionatele Mondiale.

Read More