Zi: 11 martie 2015

ActualitateFlash

Drepturile unor cetăţeni din Deva, călcate în picioare de cei de la primărie. Sunt sau nu sunt de acord, spălătoria se va deschide

Deşi locatarii unui bloc din centrul municipiului Deva se împotrivesc ca la parterul clădirii în care locuiesc să fie deschisă o spălătorie-curăţătorie chimică, se pare că opinia lor nu prea contează. Este vorba de blocul 2, scara A, din Piaţa Victoriei, unde proprietarul a închiriat spaţiul comercial de la parterul clădirii (foto) unei societăţi comerciale, care va oferi serviciile menţionate mai sus.

Read More
Comunitate

„Cu bicicleta prin Pirinei”, o carte despre frumuseţea aventurii pe două roţi

Ieri, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” a organizat la Deva Mall, o nouă lansare, aici fiind pus în slujba cititorilor volumul „Cu bicicleta prin Pirinei = Route des Cols des Pyrénées”, semnat de Alin Bonţa. Cartea este prefaţată de Alex Ciocan şi Răzvan Jugănaru, ambii subliniind frumuseţea ciclismului, fie de performanţă, fie de amatori, precum şi faptul că autorul dezvăluie o lume „în care poţi fi doar tu, bicicleta şi muntele”. Ca de fiecare dată, nu a lipsit sesiunea de autografe.

Read More
Comunitate

Alocări substanţiale de fonduri, pentru modernizarea spitalului din Hunedoara

După multă vreme în care s-a stat pe tuşă, conducerea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu“ Hunedoara a primit vestea că în 2015, Ministerul Sănătăţii a aprobat alocări bugetare în cuantum de 2.200.000 de lei, în vederea finalizării lucrărilor de reparaţii la Secţia Chirurgie şi modernizării Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI). Şi administraţia publică din municipiu va contribui la acest demers investiţional cu o cofinanţare de cinci procente, suportată din bugetul local.

Read More
Sport

Petcu a propus noi talente naţionalelor U15 şi U16

Fostul internaţional de la Corvinul Hunedoara, Ioan Petcu, actual referent zonal al Federaţiei Române de Fotbal, pune umărul la campania de depistarea de talente pentru echipele naţionale U16 (sub 16 ani) şi U15 (sub 15 ani). Ca dovadă, antrenorul a convocat aproape 20 de jucători de la cluburile de fotbal din judeţul Hunedoara la o acţiune de selecţie desfăşurată miercuri, la Oarda, lângă Alba Iulia, la care au fost prezenţi tehnicienii acestor reprezentative de juniori.

Read More