Zi: 9 martie 2015

Comunitate

Speranţe pentru continuarea programului de modernizare a sanatoriului din Geoagiu

Managerul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu, ec. Dorel Bretean (foto), susţine că pe linia investiţiilor din 2015, există discuţii avansate cu conducerea Consiliului Judeţean, în vederea sprijinirii materializării planului de modernizare a instituţiei, început în 2009, prin Ministerul Sănătăţii. Lucrările s-au stopat, fiind executate în proporţie de circa 36 la sută.

Read More
ActualitateFlash

Proxeneţii din Valea Jiului au fost trimişi în judecată

Ieri, Tribunalul Hunedoara a decis începerea judecăţii în dosarul în care trei tineri din Valea Jiului sunt acuzaţi de proxenetism. Este vorba de Ovidiu Pleşcan (foto stânga), fiul unui consilier judeţean, Mihaela Ciociu (foto mijloc) şi Silviu Mihăiţă Praţa (foto dreapta), care au fost prinşi în urma unor percheziţii domiciliare din luna decembrie 2014, coordonate de poliţiştii şi procurorii de la Crimă Organizată.

Read More
Politica si administratie

UNPR intenţionează să ajungă la un milion de membri de partid

Deşi Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) va împlini în această primăvară doar cinci ani de la înfiinţare, liderii partidului au planuri mari pentru viitor. Potrivit senatorului hunedorean Haralambie Vochiţoiu (foto), în perioada următoare, organizaţiile teritoriale vor avea sarcina de a aduce noi membri în partid şi de a înfiinţa filiale în localităţile în care acestea nu există.

Read More