Zi: 4 martie 2015

ActualitateFlash

A cerut strămutarea procesului în care a atacat ordinul prefectului, prin care a fost scos din funcţie. O nouă tragere de timp marca Moloţ

Astăzi, la Tribunalul Hunedoara ar fi trebuit să se supună dezbaterii magistraţilor cererea lui Moloţ (foto) prin care a solicitat anularea ordinului emis de Prefectura Hunedoara, prin care s-a constatat încetarea înainte de termen a mandatului de preşedinte al CJ Hunedoara.

Read More
Eveniment

Traficanţii de droguri din Valea Jiului au primit sentinţa

Ieri, Tribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa pentru opt tineri judecaţi pentru trafic de droguri. Este vorba de Dorinel Ovidiu Boca, Denis Poleac, Cristian Vasile Catană, Robert-Atilla Bondar, Dan Alexandru Cristea şi Dorin Nicolae Cristea din judeţul Hunedoara şi Alexandru Găvrişan şi Nicolae Ciucă din judeţul Cluj. Potrivit datelor de pe portalul instanţei, şapte dintre ei au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, doar unul dintre ei a primit închisoare cu executare. Decizia de ieri a Tribunalului Hunedoara nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Read More
Comunitate

Primarul din Vaţa de Jos se descurcă şi cu bani mai puţini

După ce noua formulă de calcul pentru alocările bugetare din 2015 l-a lovit rău la bani, aducându-i cel mai mare minus înregistrat în rândul comunelor din judeţ (1.600.000 de lei), primarul din Vaţa de Jos are şi două veşti bune. Una este legată de angajarea a 15 localnici la fabrica de volane şi centuri din Ribiţa, iar cealaltă ţine de rezolvarea transportului liceenilor către Gura Barza şi Brad.

Read More
Comunitate

Investiţii peste investiţii în comuna Răchitova

Lucrările la proiectul cel mai mare pe care administraţia publică din comuna Răchitova îl are în implementare cu bani de la UE (circa 2,5 milioane de euro) au intrat pe ultima sută de metri.
Acestea au termen de finalizare luna iunie anul curent, însă primarul comunei, Eugen Băiconi (foto), este de părere că nici nu se pune problema unei cereri de „păsuire“, după cum au evoluat lucrurile până în momentul de faţă. Grupul de Acţiune Locală „Ţara Haţegului – Ţinutul Pădurenilor“ este un alt aliat luat în calcul pentru investiţiile din 2015, alături de mici alocări de la bugetul local.

Read More
ActualitateUltima Ora

Se întorc ninsorile!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, ieri, o avertizare cod galben de precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, valabilă în intervalul 5 martie, ora 13.00 – 6 martie, ora 16, iar de vineri ninsorile se vor extinde în aproape toată ţara.Judeţele afectate vor fi Timiş, Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi, Hunedoara, Vâlcea, Gorj, Dolj şi zonele de munte din judeţele Cluj, Sibiu, Argeş, Dâmboviţa, Braşov, Covasna, Harghita, Neamţ, Vrancea, Botoşani, Suceava şi Maramureş.

Read More