Zi: 1 martie 2015

Actualitate

Prin crearea sistemului de management integrat al deşeurilor în judeţ. Taxele pentru gunoi cresc simţitor

Deşi proiectul prin care se doreşte crearea Sistemului de management integrat al deşeurilor (SMID) din judeţul Hunedoara pare a merge ca pe roate, există mai multe aspecte care îi nemulţumesc pe cei implicaţi. Este vorba de unele dintre cele 69 de primării constituite în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deşeuri Hunedoara.

Read More
Comunitate

Condiţii optime de tratament la secţia dermato a spitalului din Hunedoara

Medicul dermatolog Mirela Liliana Circo (foto), care activează în cadrul Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu“ din Hunedoara, susţine că numărul persoanelor care se prezintă la un consult de specialitate a crescut considerabil în ultimii ani. Acest lucru se datorează, pe de o parte, sporirii gradului de educaţie, iar pe de altă parte, creşterii numărului de afecţiuni în rândul populaţiei.

Read More
Sport

Ultimul test, primele griji pentru retur

Amicalul dintre cele mai bune echipe de fotbal hunedorene ale momentului, FC Hunedoara şi CNS „Cetate” Deva, disputat sâmbătă, pe Stadionul „Michael Klein”, s-a încheiat cu scorul de 3-2 (0-1) în favoarea gazdelor. Antrenorii celor două echipe s-au declarat mulţumiţi de cum s-au prezentat echipele lor la ultimul test al iernii, însă pronosticurile tehnicienilor în privinţa returului au fost marcate de griji referitoare la problemele financiare ori „mizeriile” fotbalului.

Read More
Sport

Încă două medalii şi un record egalat

Atleta Florentina Marincu (foto) a ajuns la şapte medalii de aur câştigate în actualul sezon de sală, după ce şi-a adjudecat şi titlurile de campioană naţională la nivel de junioare I în probele de săritura în lungime şi 60 de metri. În plus, sportiva pregătită de Nicolae Alexe şi-a egalat propriul record naţional deţinut încă de anul trecut, reuşind o săritură de 6,67 metri, cu care poate spera la podium şi la Campionatul European de senioare, programat la finalul săptămânii, la Praga.

Read More