Zi: 23 februarie 2015

Politica si administratie

Declaraţie de presă a deputatului PSD Laurenţiu Nistor . Parlamentul României şi Guvernul susţin împreunã consolidarea relansãrii economiei

Economia României a făcut anul trecut un salt de 2,9%, ascensiunea PIB fiind susţinută atât de cererea externă, cât şi de revenirea cererii interne. Pentru 2015, estimările indică un avans al economiei de peste 2%, deficitul de cont curent şi inflaţia au coborât sub 1%, atingând minimele ultimului sfert de secol, iar deficitul bugetar a oscilat în jurul a 2% din PIB. Rata inflaţiei în termeni anuali a fost de 0,4%.

Read More
FlashPolitica si administratie

Ce va face Moloţ dupã încheierea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean ?

Tribunalul Hunedoara a fixat data la care magistraţii vor supune dezbaterii cererea lui Mircea Moloţ (foto) de anulare a ordinului de încetare a mandatului de preşedinte al CJ Hunedoara înainte de termen, emis de prefectul judeţului, Sorin Vasilescu. Potrivit datelor de pe portalul instanţei, termenul din proces a fost fixat la data de 5 martie.

Read More
ActualitateFlash

Şi la Penitenciarul Bârcea Mare se scriu lucrări ştiinţifice

Persoanele private de libertate pot beneficia de reducerea pedepsei dacă pe perioada detenţiei scriu lucrări ştiinţifice, sau să breveteze o invenţie în perioada cât se află după gratii. În acest sens, la Penitenciarul Bârcea Mare, în anul trecut au fost scrise nouă lucrări, iar autorii au beneficiat, conform legii, de o reducere a zilelor petrecute în spatele gratiilor.

Read More