Zi: 11 februarie 2015

Actualitate

Arest la domiciliu prelungit pentru Vili Rupa

Ieri, pe rolul Tribunalului Hunedoara, procesul în care hunedoreanul Vili Rupa (foto) este judecat pentru acuzaţiile de omor deosebit de grav a avut un nou termen . Potrivit datelor de pe portalul instanţei, la şedinţa de ieri, magistraţii au constatat legalitatea şi temeinicia arestului la domiciliu şi au dispus prelungirea cu încă o lună a măsurii. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Read More
ActualitateFlash

Judecătorii hunedoreni, sufocaţi de numărul mare de dosare

Instanţele de judecată de pe raza judeţului Hunedoara au întocmit un bilanţ al activităţii pe anul 2014. Pe parcursul anului trecut, volumul de activitate al Tribunalului Hunedoara a fost de 21.033 de cauze pe rol, iar al celor şase judecătorii din raza de competenţă a Tribunalului Hunedoara a fost de 53.744 de dosare înregistrate. Numărul total al dosarelor din 2014 înregistrate la instanţele hunedorene a crescut comparativ cu 2013, atunci fiind înscrise 67.185 de cauze.

Read More
ActualitateFlash

Potrivit referatului procurorilor DNA în dosarul Gala Bute. Elena Udrea a primit mită de la administratorul unei firme din Petroşani

Fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Ana Maria Topoliceanu, i-ar fi predat Elenei Udrea (foto) mita primită, prin intermediari, de la administratorul unei firme din Petroşani, banii fiind daţi la locuinţa fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului sau la biroul acesteia de la minister.

Read More
Sport

Gladiatorul e gata de intrarea în „cuşcă”

Alexandru Mezei (foto), legitimat la Gladiators Gym Deva, singurul sportiv din judeţ care luptă în gale profesioniste de MMA, îşi finisează în aceste zile pregătirea pentru primul meci al anului. Luptătorul de la categoria 65 kilograme, antrenat de Claudiu Florescu, va lupta luni, 16 februarie, în „cuşca MMA” într-o gală a circuitului RXF (Real Xtreme Fighting), ce va avea loc la Braşov.

Read More