Zi: 14 ianuarie 2015

EvenimentFlash

Berbeceanu o cheamă pe Alina Bica la bară

Procesul deschis de DNA împotriva anchetatorilor fostului şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu (foto), a avut ieri un nou termen de judecată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Potrivit încheierii de şedinţă de la termenul anterior, instanţa a hotărât să înceapă audierea părţilor din dosar şi a martorilor care au fost acceptaţi de magistraţi. Tot atunci, au fost admisă o serie de probe şi a fost fixat un calendar conform căruia se vor audia cei peste 120 de martori admişi de instanţă.

Read More
Eveniment

Doctoriţa Mateescu nu a reuşit recuzarea completului de judecată

Ieri, magistraţii Judecătoriei Petroşani au respins cererea de recuzare a completului de judecată formulată de avocatul fostului director al Spitalului Municipal Lupeni, Mariana Mateescu (foto). Aceasta este judecată într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice. Potrivit minutei instanţei, hotărârea dată în camera de consiliu este definitivă, fără nici o cale de atac.

Read More
Comunitate

„Hunedoara în imagini” – un volum-document, lansat la Deva

Ieri, Sala Şemineului din Clădirea Magna Curia a găzduit lansarea albumului „Hunedoara în imagini“, ce poartă semnătura dr. Adela Herban şi dr. Cristina Ploscă. Acesta conţine fotografii din colecţia Secţiei de Artă a Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva (MCDR). La eveniment au luat parte circa o sută de persoane, printre care foşti şi actuali angajaţi ai instituţiei de cultură, alţi invitaţi şi colaboratori, precum şi simpli cetăţeni, iubitori de istorie.

Read More