Zi: 11 ianuarie 2015

Comunitate

Reflexoterapie şi medicină complementară la CARP Deva

I se spune „Adi-mâini de aur” şi este noul maseur profesionist care activează în cadrul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Deva. Având un istoric medical ce îi atestă priceperea, conducerea instituţiei devene consideră că este una dintre cele mai bune „achiziţii” făcute în ultimii ani. Dovadă este şi asaltul cu care a fost luat cabinetul de reflexoterapie, începând cu luna curentă.

Read More
Sport

Întinerire şi „dezertări” certe, cantonament şi achiziţii discutabile

Promovarea în lot a cinci-şase juniori şi despărţirea de minimum doi jucători din lotul vechi constituie cele două certitudini la reluarea pregătirilor FC Hunedoara, programată azi, la Stadionul „Michael Klein”. Pe de altă parte, achiziţiile de jucători şi efectuarea unui cantonament sunt deocamdată în faza de discuţii, deoarece depind de bani şi nu se ştie exact de ce buget va dispune echipa pentru retur.

Read More
Sport

La un pas de podium la „Cupa Unirii”

Avantaje Deva a fost singura dintre cele patru finaliste rămasă fără medalii la „Cupa Unirii”, primul turneu internaţional de minifotbal al anului 2015, desfăşurat la finalul săptămânii, la Iaşi. Triplă campioană a întrecerii de la Realsport Deva, trupa lui Cristi Glodeanu a pierdut finala mică a întrecerii din Moldova, scor 1-2, în faţa echipei Adistal Suceava şi s-a clasat pe locul patru. De remarcat că în grupe, Avantaje a dispus de Bronx Galaţi, echipa medaliată cu argint, care a pierdut, la penaltiuri (0-0, 1-2) finala cu Design Braşov. Competiţia a aliniat la start 36 de echipe, 34 din România şi două din Republica Moldova.

Read More