Zi: 6 ianuarie 2015

Actualitate

Cine asigură serviciile de deszăpezire pe drumurile judeţene?

De deszăpezirea drumurilor judeţene, atunci când este cazul, la noi în judeţ, se ocupă patru firme. Contractele de prestări servicii încheiate între Consiliul Judeţean Hunedoara şi firmele care au câştigat licitaţiile vor expira în luna septembrie 2015 şi au fost semnate în septembrie 2011. Aşadar, de zona Brad şi Deva se ocupă firma SC Trans Construct Import Export SRL, care are în supraveghere 400 de kilometri de drumuri judeţene.

Read More
FlashPolitica si administratie

Patru inculpaţi din dosarul Moloţ & co au contestat prelungirea arestului la domiciliu

Hotărârea Tribunalului Alba prin care s-a dispus prelungirea măsurii arestului la domiciliu în cazul lui Moloţ & compania a fost contestată de către patru dintre inculpaţi. În prima zi de la expirarea termenului de 48 de ore pentru depunerea contestaţiilor au fost înregistrate cererile din partea lui Mircea Moloţ (foto), Robertto Venter, Tiberiu Balint şi Emanoil Milică Pup. În următoarele zile, dosarul va fi trimis la Curtea de Apel Alba Iulia, instanţă competentă pentru soluţionarea contestaţiilor în acest caz şi care va da o decizie definitivă.

Read More
Sport

Retrospectiva gimnasticii hunedorene 2014 (III). „Stăpânele Europei”, în careul de aşi al lumii

Performanţa celor şapte medalii cucerite de gimnastele de la CNS „Cetate” Deva la Campionatele Europene de senioare şi junioare le-a propulsat apoi la un pas de podium şi la Jocurile Olimpice ale Tineretului şi Campionatul Mondial din China. Povestea celor două competiţii este prezentată în partea a treia a retrospectivei gimnasticii hunedorene pe care o publicăm azi şi spune că gimnastele „din laboratorul performanţelor” de la Deva au fost, în 2014, un pic cam „crude” pentru marile întreceri ale lumii. Ultima parte a retrospectivei gimnasticii hunedorene, care va fi publicată mâine, va fi dedicată competiţiilor din ultimele luni ale sezonului şi topurilor de final de an.

Read More