Zi: 5 ianuarie 2015

FlashPolitica si administratie

Poziţii uşor diferite între cei doi copreşedinţi judeţeni ai noului PNL în privinţa fuziunii. Gligor şi Ţîmpău nu cântă la unison

Din câte se pare, pentru noul PNL, greul de abia acum începe. După o perioadă în care au savurat victoria de la alegerile prezidenţiale, urmează ducerea la bun sfârşit a proiectului prin care se doreşte fuziunea dintre PDL şi PNL în cadrul noului şi marelui Partid Naţional Liberal.

Read More
Sport

Retrospectiva gimnasticii hunedorene 2014 (II). Campioanele europene, laureatele judeţului Hunedoara

Gimnastele şi-au trecut în palmares cele mai valoroase performanţe ale sportului hunedorean în anul 2014 la disciplinele olimpice, astfel că sportivele de la CNS „Cetate” Deva sunt favorite la câştigarea titlului de sportiva anului. Pentru a ilustra performanţele acestor sportive de top, vă prezentăm o retrospectivă, structurată în patru părţi, a evenimentelor şi competiţiilor în care au fost implicate gimnastele hunedorene în anul 2014. Partea a doua a retrospectivei pe care o publicăm azi este rezervată Campionatelor Europene de la Sofia (Bulgaria), unde s-au obţinut nouă medalii, bilanţul fiind cel mai valoros într-o competiţie a anului 2014. Partea a treia a retrospectivei se va axa pe Campionatul Mondial din China, iar cea finală va fi dedicată competiţiilor din ultima parte a sezonului şi topurilor de final de an.

Read More
Sport

Renovări la două baze sportive din judeţ

Stadionul „Michael Klein” (parţial) şi Sala Polivalentă din Petroşani (în totalitate), două dintre cele mai importante baze sportive din judeţ, se vor prezenta în straie noi în anul 2015. Oficialii grupării alb-albastre au anunţat că au început renovarea sălii de conferinţe a stadionului, iar directorul CSS Petroşani, Zoltan Toth, susţine că Sala Polivalentă va beneficia de o investiţie de aproape un milion de euro în cursul acestui an.

Read More