Zi: 11 decembrie 2014

Actualitate

Unii mai confundă Aqualand cu o baie comunală

Uneori, cuvântul civilizaţie nu înseamnă prea mult pentru unele persoane. De aceea, mai mereu ies la iveală aspecte nu tocmai plăcute din viaţa de comunitate. La redacţia noastră am primit mai multe sesizări de la persoane care frecventează săptămânal complexul Aqualand din Deva. Acestea sunt foarte nemulţumite de anumite lucruri care se petrec de o vreme încoace la complexul acvatic amintit.

Read More
Politica si administratie

Colindãtori din Lelese, la festivalul de datini din Timiş

Comuna Lelese este una dintre zonele hunedorene în care tradiţiile pădurenilor au rămas nealterate. Aici, fiii satului se întorc acasă de sărbători, iar cei mici sunt încurajaţi să ducă mai departe obiceiurile. În plus, administraţia locală face tot posibilul să se menţină activă în ceea ce priveşte promovarea meleagurilor dincolo de graniţele judeţului.

Read More
Sport

„Colindele” karatiştilor, la Deva şi Petroşani

„Familia Heian Deva”, formată din sportivii, instructorii şi antrenorii celor şase „divizii” ale Clubului Sportiv Heian Deva, va pune punct activităţii competiţionale a anului 2014 prin „colindele sportive” pe care le va prezenta la „Cupa Crăciunului”. Un eveniment similar va avea loc şi la Petroşani, cu participarea karatiştilor de la CSM Jiul Petroşani şi CS Masibo Petroşani.

Read More
Sport

Deva se menţine pe harta competiţională a judo-ului

Programul competiţional pentru anul 2015, publicat săptămâna aceasta de Federaţia Română de Judo, menţine Deva pe harta judo-ului românesc şi internaţional, graţie potenţialului organizatoric demonstrat de SCM Deva şi a faptului că este oraşul de suflet al preşedintelui FRJ, deveanul Doru Sapta. Principalele competiţii ce urmează a fi găzduite de Sala Sporturilor din municipiul reşedinţă de judeţ în 2015 vor fi „Cupa Europei” la juniori U21 şi două finale ale Campionatului Naţional, la tineret U23.

Read More