Zi: 9 decembrie 2014

ActualitateFlash

Moloţ & compania, arestaţi la domiciliu!

Ieri, instanţa Curţii de Apel Alba Iulia a a admis contestaţia formulată de D.N.A. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, împotriva încheierii penale din joi, 4 decembrie, dispusă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba în dosarul penal nr. 5319/107/2014), a desfiinţat încheierea penală atacată şi, pe cale de consecinţă, a dispus luarea faţă de inculpaţii Mircea Moloţ (foto stânga), preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Tiberiu Balint (foto dreapta), vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Robertto-Patrick Venter, ginerele lui Moloţ, Emanoil Milică Pup, viceprimarul PNL al comunei Vorţa şi omul de afaceri Vasile Axinte a măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţi împotriva aceleiaşi încheieri penale. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Read More
ActualitateFlash

Cine face ordine cu hoţii şi cerşetorii care mişună în preajma supermarketului Billa?

Este cunoscut faptul că, în zona Gării din Deva şi a supermarketului Billa, zilnic dau târcoale mai mulţi romi. Aceştia, de regulă, cerşesc de la cei veniţi la cumpărături bani, sau le solicită să ducă ei la loc căruciorul din care omul şi-a descărcat marfa cumpărată, pentru a recupera moneda de 50 de bani. Numai că, nu o dată, s-a dovedit că aceştia, dacă li se oferă prilejul, fură fără nici o teamă. Cel mai recent caz ni l-a relatat o femeie, care a venit la noi la redacţie şi ne-a povestit prin ce a trecut.

Read More
Comunitate

Spitalul din Hunedoara e acreditat încă din 2012

Ceea ce puţină lume ştie este că Spitalul Municipal Dr. Al. Simionescu Hunedoara a fost prima instituţie medicală din judeţ care a primit acreditare, în condiţiile în care, la vremea respectivă nu plana nici un fel de presiune ca unităţile sanitare neacreditate să nu mai poată beneficia de un contract cu Casa de Sănătate. Acreditarea Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor – CoNAS s-a făcut doar pentru ca instituţie să-i fie certificată calitatea serviciilor oferite către pacienţi.

Read More
Sport

Eşecuri pe fond emoţional pentru „piticii” Jiului

Echipa de juniori E a şcolii de fotbal Jiul Petroşani, campioana judeţului Hunedoara la categoria copiilor născuţi în anul 2006, a pierdut ambele partide disputate la Turneul Zonal al „Cupei Gheorghe
Ene”, care a avut loc la Craiova, la finalul săptămânii. „Puştii” antrenaţi de Damian Militaru au fost copleşiţi de emoţii în faţa unor jucători cu mai multă experienţă competiţională, atât pe plan intern, cât şi internaţional.

Read More