Zi: 1 decembrie 2014

Sport

Weekend bogat în medalii la gimnastică

Sportivele de la CNS „Cetate” Deva au fost în prim-planul celor două competiţii internaţionale la care au participat în weekend. Olivia Cîmpean şi Ioana Crişan (foto) au cucerit două medalii la întrecerea „TopGym” ce s-a desfăşurat la Charleroi (Belgia), iar Nica Ivănuş, Denisa Florea şi Carmen Ghiciuc au dominat concursul „Alpen Adria Cup”, care a avut loc în Austria.

Read More
ActualitateFlash

Cum a fost sãrbãtoritã în judeţ Ziua naţionalã a României

Ziua naţională a României a fost sărbătorită în toate localităţile judeţului, manifestări de mai mare anvergură având loc, se înţelege, în municipiul reşedinţă de judeţ. Dar ea a fost marcată, prin diferite manifestări, cum ar fi parade militare, depuneri de coroane de flori, spectacole artistice ş.a., şi la Hunedoara, Petroşani, Vulcan, Orăştie, Brad şi în celelalte municipii şi oraşe din judeţ.

Read More
Sport

Pera, „un gladiator adevărat” în Gala Kombat Liga „DEVAstatorii”

Deveanul Ovidiu Ioiescu (foto) (39 de ani), zis Pera, a câştigat, fără emoţii, meciul de box cu Eugen Mailat (24 de ani), într-o partidă ce a reprezentat „main-eventul” (evenimentul principal) al Galei Kombat Liga „DEVAstatorii”, desfăşurată duminică, la Deva. Pera a revenit în ring după o pauză de cinci ani, în urma unei provocări a antrenorului Claudiu Florescu, de la Gladyators Gym Deva.

Read More