Zi: 25 noiembrie 2014

Sport

Grevă japoneză împotriva AJF Hunedoara

Jucătorii echipei Hercules Lupeni vor purta banderole albe la braţ şi vor întârzia cu 15 minute intrarea pe teren la ultimul meci al turului, cel de sâmbătă, de acasă, cu Aurul Certej, în semn de protest faţă de unele decizii ale Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara. „Vom protesta la adresa AJF Hunedoara, pentru modul în care ne tratează”, a afirmat antrenorul Dan Voicu.

Read More
Politica si administratie

Cornel Resmeriţă: plăţile promise pentru Straja se vor face eşalonat

Proiectul de modernizare a Staţiunii Straja, deşi implementat încă din 2012, continuă să dea mari bătăi de cap administraţiei publice din Lupeni, lăsând în urmă multe datorii. Prin urmare, recent anunţata deblocare a fondurilor pentru lucrările efectuate aici ar fi o mană cerească . Asta, după ce doar telegondola a costat opt milioane de euro şi nu a fost achitată nici până acum.

Read More
Politica si administratie

Judeţul Hunedoara gãzduieşte manifestãrile dedicate aniversãrii a 45 de ani de la înfiinţarea Salvamont

În acest sfârşit de săptămână, judeţului Hunedoara îi revine onoarea să găzduiască manifestările prilejuite de împlinirea a 45 de ani de la înfiinţarea oficială a Serviciului Salvamont în România. La acest eveniment vor participa reprezentanţi din toată ţara, în special membrii veterani care au pus bazele acestui serviciu public.

Read More