Zi: 23 octombrie 2014

Politica si administratie

Municipiul Brad a primit bani de la Guvern, pentru căldură

Marţi, în şedinţă de Guvern, au fost alocate fonduri pentru 102 autorităţi publice locale cu arierate, pentru cheltuieli urgente ale spitalelor şi pentru încălzire în iarna 2014-2015. Potrivit datelor furnizate de MDRAP, pentru Primăria Brad a fost aprobată suma de 8.965.000 de lei, scare va fi folosită pentru asigurarea furnizării energiei termice pentru locuitori şi pentru stingerea arieratelor Spitalului Municipal Brad.

Read More
ActualitateFlash

S-a reluat telenovela viceprimarilor de la Primăria Deva . Moş se întoarce iar! Muntean pleacă, deocamdată!

Revenire în cazul viceprimarilor municipiului Deva. Prefectura Hunedoara a atacat, din nou, în contencios administrativ, hotărârile Consiliului Local Deva privind schimbarea din funcţia de viceprimar a lui Ovidiu Moş (foto stânga) şi alegerea lui Marian Muntean (foto dreapta) în locul acestuia.

Read More
Actualitate

Patru medalii pentru Insemex la Inventika 2014

Desfăşurate în perioada 15-18 octombrie, la Romexpo, Pavilionul C2 din cadrul Târgului Tehnic Internaţional Bucureşti TIB 2014, Salonul Cercetării Româneşti 2014 şi Inventika 2014 le-au adus specialiştilor de la Insemex Petroşani medalii de aur, argint şi bronz, pentru cele patru invenţii cu care aceştia s-au prezentat. Printre expozanţi s-au numărat inventatori persoane fizice, universităţi, institute de cercetare, companii private, instituţii şi organizaţii publice, respectiv private.

Read More