Zi: 21 octombrie 2014

ActualitateFlash

Pădurarul hunedorean e cel mai cool! Direcţia Silvică Hunedoara l-a dotat cu „şoşoni” de 400 de lei bucata

Dacă are codrul hunedorean lemn, atunci şi Direcţia Silvică Hunedoara are bani de cheltuit. Cam aşa ne-am putea gândi dacă luăm în calcul o achiziţie a instituţiei care a luat, prin licitaţie publică, e drept, 1.105 bucăţi de papuci pe care a plătit circa 450.000 de lei. Cam scumpi, dacă-i comparăm cu ce se găseşte pe piaţa liberă de profil, dar specialiştii Direcţiei Silvice Hunedoara spun că nu e aşa.

Read More
Comunitate

Parcul Industrial Hunedoara: tarif mai mic la energia electrică

Pentru Parcul Industrial Hunedoara, un mare plus al anului în curs îl reprezintă faptul că în urma negocierilor purtate de conducere cu reprezentanţii Enel, s-a obţinut un tarif cu 22 de procente mai mic decât cel contractat iniţial pentru energia electrică. Totodată, vestea bună este că începând cu luna ianuarie 2015, agenţii economici alimentaţi pe linia de 0,4 KV vor plăti 162 lei pentru un MW.

Read More
Comunitate

Dosarul electronic de sănătate poate fi accesat de fiecare pacient

Pacienţii care doresc să afle date cu privire la propria situaţie medicală o pot face accesându-şi dosarul electronic de sănătate, dacă au un calculator cu conexiune la Internet. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a publicat săptămâna trecută normele metodologice privind utilizarea şi completarea dosarului electronic în care va fi ţinută evidenţa tuturor actelor medicale ale pacientului.

Read More
Sport

Colecţie de medalii elegante

Reprezentanţii cluburilor CNS „Cetate” Deva şi CSS Petroşani s-au dovedit tehnici, expresivi şi eleganţi, astfel că au cucerit 12 medalii la Campionatele Naţionale de gimnastică aerobică, desfăşurate la Constanţa. Cu acest palmares, cele două cluburi hunedorene au ocupat locurile trei şi patru în ierarhia generală, după Farul Constanţa şi UNEFS Bucureşti.

Read More
Sport

Derbi frumos, cu rezultat nedrept şi gesturi urâte

Campioana Autobergamo Deva a suferit prima înfrângere a sezonului, scor 2-4 (2-2), în meciul restanţă cu vicecampioana, City’us Târgu Mureş, disputat aseară, la Tg. Mureş. Jocul a fost echilibrat şi spectaculos, iar rezultatul este un pic nedrept pentru deveni, fiind decis într-un moment de neatenţie, apărut la scorul de 2-2. Dincolo de calitatea bună a jocului, au existat şi destule gesturi nesportive, cel mai evident fiind al căpitanului gazdelor, Cosmin Gherman, care a fost eliminat direct, pentru un fault dur.

Read More