Zi: 19 octombrie 2014

Sport

Primul sintetic, prima înfrângere

FC Hunedoara a ieşit din clubul select al echipelor fără înfrângere în campionat. „Alb-albaştrii” au avut probleme de lot şi de acomodare pe terenul sintetic pe care îşi dispută meciurile Pandurii II Tg. Jiu şi au suferit primul eşec în actualul sezon al Ligii a III-a. Fără Făgăraşanu (accidentat) şi cu Tecsi incomplet refăcut, trupa antrenată de Titi Alexoi a fost învinsă cu 2-0 (1-0), în meciul disputat la finalul săptămânii, la Tg. Jiu. Eşecul a venit după o serie de şase partide fără înfrângere.

Read More
Sport

Antrenament perfect înainte de derbiuri

Autobergamo Deva a făcut instrucţie cu KSE Târgu Secuiesc, câştigând cu 7-0 (1-0), meciul disputat la finalul săptămânii, în Sala Sporturilor din Deva, şi a ajuns la cinci victorii din cinci partide disputate. Campioana Ligii I de futsal a realizat astfel un excelent antrenament pentru derbiurile cu principalele rivale la titlu, City’Us Târgu Mureş şi Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, programate în următoarea perioadă.

Read More
Comunitate

S-a cerut suplimentarea fondurilor pentru laptele praf

Pentru toţi copiii, care în primul an de viaţă nu beneficiază de lapte matern, se acordă, în baza unei reţete eliberate de medicul de familie, cantitatea de lapte necesară, prin intermediul Direcţiei de Sănătate Publică şi primării. În prezent, s-au făcut solicitări pentru acordarea celei de-a doua tranşe de bani, astfel încât să fie asigurat tot necesarul de lapte praf pentru copiii din judeţ.

Read More
ExclusivFlash

Interviu, în exclusivitate, cu Tudor Gheorghe. „Eu nu mã consider o vedetã, eu mã consider un truditor serios pe ogorul culturii”

Albumul maestrului Tudor Gheorghe, denumit simplu „Lecţia”, a fost prezentat la sfârşitul săptămânii trecute publicului hunedorean. Vineri seara, într-o formă de zile mari, artistul a ţinut spectacolul în faţa devenilor, iar sâmbătă, a mers să-şi încânte publicul din Petroşani.

Read More