Zi: 13 octombrie 2014

Actualitate

Totuşi, de ce au murit zimbrii de la Haţeg?

Deşi în primele zile de la aflarea informaţiilor despre moartea celor cinci zimbri de la Rezervaţia Slivuţ, de lângă Haţeg, lucrurile păreau scăpate de sub control, în prezent, situaţia s-ar putea să fi intrat pe un făgaş mai bun. Starea zimbrilor rămaşi în rezervaţie s-a îmbunătăţit, iar conform directorului executiv al DSVSA Hunedoara, există şanse ca animalele să treacă cu bine de pericolul îmbolnăvirii cu boala limbii albastre.

Read More
FlashPolitica si administratie

Amânare în dosarul Monicăi Iacob-Ridzi

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a judecat apelul făcut în dosarul „2 Mai“, în care deputatul PP-DD, Monica Iacob Ridzi (foto), este acuzată de abuz în serviciu. Instanţa a decis stabilirea unui nou termen de judecată, pentru 8 decembrie. Motivul pentru care s-a luat această decizie este acela că, la proces nu s-au prezentat câţiva dintre apărătorii inculpaţilor.

Read More
FlashPolitica si administratie

Ministrul Mediului a inaugurat o investiţie în Valea Jiului

Staţia de tratare a apei uzate de la Iscroni-Valea Jiului, aflată în subordinea Apa Serv este una dintre cele mai moderne şi eficiente din Europa. Prin darea în folosinţă a acestei investiţii, România respectă condiţii de mediu pe care alte ţări europene încă nu le ating, a anunţat ministrul Mediului, Attila Korodi, prezent la inaugurare.

Read More