Zi: 1 octombrie 2014

ActualitateFlash

Agresorii poliţistului din Bretea Română îşi aşteaptă sentinţa

Procesul agresorilor lui Paul Nelu Obreja, poliţistul din Bretea Română, a ajuns la final. La termenul de ieri, de la Tribunalul Hunedoara, a fost audiat ultimul martor, iar magistraţii au declarat încheiată cercetarea judecătorească. Instanţa a stabilit ca la termenul din 15 octombrie să se intre în pronunţare, iar până atunci, apărătorii vor trebui să depună concluziile scrise.

Read More
Actualitate

Poliţiştii ne atrag, din nou, atenţia, şi bine fac. Obiectele de valoare nu se lasă la vedere în maşină!

La nivel naţional, în perioada 29 septembrie – 3 octombrie, s-a desfăşurat a noua ediţie a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii“. În judeţul Hunedoara, poliţiştii au iniţiat diferite activităţi, împărţite pe paliere de interes instituţional. Ieri, scopul acţiunii a fost acela de prevenire a furturilor din autoturisme.

Read More
Sport

„Război rece” în fotbalul judeţean. Antrenori, jucători şi suporteri vs. arbitri

Marius Sîrbu (foto), antrenorul echipei CNS „Cetate” Deva, din Liga a IV-a, a primit un avertisment şi a fost amendat cu 70 de lei de Comisia de Disciplină a AJF Hunedoara. Fiul preşedintelui AJF a fost sancţionat după ce a fost trimis în tribune, pentru proteste repetate la deciziile arbitrului, la meciul cu Jiul Petroşani, pierdut de echipa sa cu scorul de 1-2, sâmbătă, în deplasare. Partida a fost arbitrată de Denis Haidiner, cel mai bun arbitru hunedorean al momentului, singurul care activează la nivelul Ligii I. Tot din cauza senzaţiei de nedreptăţire din partea arbitrilor, au de pătimit şi antrenorul Sergiu Goanţă, de la Minerul Teliuc (Liga a V-a), un jucător de la Key Systemsro Ribiţa şi doi suporteri ai echipei Mureşul Pricaz.

Read More
Comunitate

Primarul din Veţel face tot ce poate, dar acolo unde se poate

Deşi aflată la o aruncătură de băţ de municipiul-reşedinţă de judeţ, din cele 10 sate aparţinătoare comunei Veţel, numai o parte beneficiază de gaz metan. Asta, deoarece atât poziţia geografică, cât şi numărul redus al celor interesaţi de acest serviciu nu i-au convins pe cei de la EON că o extindere a reţelei principale ar fi rentabilă din punct de vedere economic.

Read More