Zi: 28 septembrie 2014

Comunitate

Săptămâna tineretului, marcată de TSD la nivel judeţean

În perioada 22-28 septembrie, din iniţiativa şi în organizarea TSD, s-a desfăşurat „Săptămâna Tineretului din judeţul Hunedoara“, acţiune care a cuprins nu mai puţin de 14 localităţi urbane şi a avut genericul “Învaţă să te implici!”. Aceasta s-a încheiat sâmbătă, cu o dezbatere legată de relaţia tineri-comunitate locală. Întrunirea a avut loc la Petroşani şi a invitat la dialog peste 150 de tineri din Valea Jiului, precum şi câţiva reprezentanţi ai mediului administrativ şi a celui politic din judeţ.

Read More
FlashPolitica si administratie

Laurenţiu Nistor face apel la decenţă în campania electorală

Preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a declarat într-o conferinţă de presă că vrea ca apropiata campanie electorală pentru prezidenţiale să decurgă fără jigniri. Nistor a făcut un apel la decenţă, seriozitate şi respectarea bunului simţ în campania electorală pentru Palatul Cotroceni.

Read More
ActualitateFlash

Alertă maximă! Bani falşi, plasaţi în Valea Jiului

În trei localităţi ale Văii Jiului au fost descoperite bancnote falsificate de 100 şi 200 de lei. Falsul este unul foarte bine realizat şi depistabil doar la o verificare atentă a banilor. Poliţiştii sunt în alertă, iar banda de falsificatori a acţionat cu foarte mult tupeu. Nu este exclusă posibilitatea ca banii să fi fost falsificaţi la Oradea, în aceeaşi „fabrică” a mafiei italiene.

Read More