Zi: 24 septembrie 2014

Eveniment

Patru tineri, şi toţi patru dedaţi la „iarbă”

Zi plină, ieri, la Tribunalul Hunedoara, deoarece magistraţii au avut de audiat patru tineri acuzaţi de consum şi trafic de droguri. Este vorba de Florin Josan, Ilie Rusu, Karlos Alexanderr Kanyadi şi Răzvan Ludovic Kuţaba, toţi din Deva, arestaţi pentru consum şi trafic cu substanţe interzise. Ei au fost depistaţi în luna mai a acestui an şi au fost trimişi în arest preventiv. Aşa cum susţin anchetatorii, tinerii au fost prinşi în timp ce vindeau droguri în municipiul Deva, având ca punct de desfacere un local administrat de unul dintre inculpaţi.

Read More
EvenimentFlash

Ieri, a fost ziua traficanţilor de droguri la tribunalul Hunedoara. A cumpărat două kilograme de canabis să le fumeze singur

Ieri, în cadrul şedinţei de judecată de la Tribunalul Hunedoara a fost audiat Gheorghe Covaciu (foto), hunedoreanul acuzat de trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc. Bărbatul a fost prins în luna iulie a acestui an cu două kilograme de canabis în maşină, în timp ce se întorcea din străinătate. Poliţiştii au organizat patrule pe drumul pe care ştiau că trebuie să treacă hunedoreanul, iar atunci când l-au oprit într-o benzinărie din municipiul Hunedoara, Covaciu a încuiat maşina şi a încercat să fugă. Împreună cu acesta se mai afla fiul său de 14 ani şi alţi doi bărbaţi, care au fost reţinuţi de poliţişti, dar apoi eliberaţi sub control judiciar.

Read More
Politica si administratie

Staţia de sortare şi transfer a deşeurilor, în grafic

Lucrările la staţia de sortare şi transfer a deşeurilor menajere, care se construieşte în zona fostei mine Dâlja, din municipiul Petroşani, sunt în grafic, iar anul viitor obiectivele ar trebui să fie funcţionale. În fapt sunt două staţii situate una lângă alta şi sunt finanţate din fonduri europene în cadrul proiectului derulat la nivel judeţean „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor – Judeţul Hunedoara”.

Read More
Sport

Gladiatori adevăraţi

Alexandru Mezei, de la clubul „Gladiators Gym” Deva, a făcut un pas major în cariera sa în sporturile de contact, semnând un contract pentru cinci meciuri în gale profesioniste de tip „RXF” (Romanian Extrem Fight). Până la meciurile profesioniste, Mezei şi alţi trei coechipieri au luptat cu succes la gala inter-cluburi de kick-box, de la Timişoara, dotată cu Cupa „Gym-Box”.

Read More
Sport

Tinereţe vs. experienţă la Mondiale

Echipa de gimnastică feminină a României, în care patru dintre cele şapte componente sunt legitimate la CNS „Cetate” Deva, este printre cele mai tinere de la Campionatul Mondial de la Nanning (China), care va începe săptămâna viitoare. Formaţia tricoloră are o medie de vârstă de 16.6 ani, în condiţiile în care la feminin se înregistrează o medie de 22.5 ani, cea mai ridicată din istoria campionatelor mondiale, din 1987 de când se fac asemenea calcule. În plus, echipa României va fi supervizată, în premieră, de trei antrenori noi şi mai tineri, după ce Octavian Belu şi Mariana Bitang s-au retras de la Lotul Olimpic.

Read More