Zi: 7 septembrie 2014

FlashReportaj

Serbările Naţionale de la Ţebea, la fel ca în fiecare an. Ceremonial sobru, băi de mulţime cu aplauze şi huiduieli

La fiecare început de septembrie, românii se adună la mormântul lui Avram Iancu, pentru a-i comemora trecerea în nefiinţă. Un eveniment care adună laolaltă oameni simpli, feţe bisericeşti, oficiali ai judeţului şi nu în ultimul rând politicieni de la nivel înalt. La această ediţie, Serbările Naţionale de la Ţebea au avut ceva mai multă sobrietate.

Read More
ComunitateFlash

A crescut numărul biletelor de tratament pentru pensionari

De la începutul anului şi până în prezent, la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Hunedoara au fost depuse 7.200 de cereri din partea pensionarilor pentru bilete de tratament. Dintre acestea, 5.200 de cereri au fost depuse la Deva, restul la filiala din Petroşani. Faţă de anul trecut, numărul solicitărilor a crescut uşor, mai exact cu 200 de cereri.

Read More
Sport

Neşansă şi lipsă de inspiraţie

FC Hunedoara a irosit pe (ne)ştiinţa două dintre cele trei puncte câştigate etapa trecută în deplasare. „Alb-albaştrii” au scos doar o remiză albă (0-0) cu Ştiinţa Turceni, în runda a doua a Ligii a III-a, seria a IV-a, şi au ratat şansa de a avea maximum de puncte în debutul campionatului. În ciuda semieşecului, antrenorul Titi Alexoi consideră însă că echipa e pe drumul cel bun şi i-a lipsit doar şansa şi experienţa pentru a învinge.

Read More
Sport

Au trecut „hopul” elveţian

Cele trei gimnaste de la CNS „Cetate” au avut prestaţii valoroase pentru echipa României la triunghiularul cu reprezentative Elveţiei şi Germaniei, disputat sâmbătă, la Obersieggenthal (Elveţia). Din cauza notelor slabe ale altor componente ale lotului tricolor, pe primul loc a fost Germania – 220,00 puncte, urmată de România – 219,05 puncte şi de Elveţia – 212,40 puncte. În proba de individual compus lideră a fost Larisa Iordache, în vreme ce Ştefania Stănilă a ocupat locul cinci.

Read More