Zi: 4 septembrie 2014

Eveniment

Preotul evazionist a făcut apel

Ioan Poenar (foto), preotul din Luncoiu de Sus, a făcut apel faţă de sentinţa dată de Tribunalul Hunedoara, prin care a fost condamnat la cinci ani de puşcărie. Ieri, dosarul a avut termen de judecată la Curtea de Apel Alba Iulia, iar magistraţii au fixat o nouă dată pentru pronunţarea deciziei. Decizia dată de magistraţii Curţii de Apel va fi definitivă, preotul nemaiavând alte căi ordinare prin care să atace sentinţa în urma căreia a fost trimis după gratii.

Read More
ActualitateFlash

Lucrările de modernizare de la Termocentrala Mintia vor dura 36 de luni. Investiţia care salvează Complexul Energetic Hunedoara

Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, Aurel Niculescu (foto stânga), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că la Beijing s-a semnat un contract extrem de important pentru Complexul Energetic Hunedoara, cu China National Electric Engineering Construction Corporation.

Read More
Eveniment

A zburat prin parbrizul maşinii

Un accident grav cu două victime s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în Simeria. Un şofer în vârstă de 30 de ani, din comuna Sălaşu de Sus, care conducea cu viteză s-a izbit cu maşina de un bloc de beton aflat pe marginea drumului. În maşină se mai afla o tânără de 24 de ani, tot din Sălaşu de Sus, care a fost rănită grav. În momentul impactului, fata a ieşit prin parbriz, lovindu-se puternic în zona capului.

Read More