Zi: 3 septembrie 2014

Eveniment

Dan Radu Ruşanu, eliberat din arestul la domiciliu

Curtea de Apel Bucureşti a decis eliberarea din arestul la domiciliu a fostului parlamentar liberal de Hunedoara, Dan Radu Ruşanu (foto). Arestul la domiciliu a fost înlocuit cu măsura controlului judiciar, iar decizia a fost luată în cadrul şedinţei de judecată din 2 septembrie a.c.. Hotărârea magistraţilor nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Read More
Eveniment

Audierea celor doi acuzaţi de tentativă de omor în cazul poliţistului din Bretea Română. Ce au declarat agresorii?

Ieri, în cadrul şedinţei de judecată de la Tribunalul Hunedoara, au fost audiaţi Sergiu Neag şi Ioan Ardelean, acuzaţi de tentativă de omor în cazul lui Paul Obreja, şeful postului de Poliţie din comuna Bretea Română. Cei doi au fost trimişi în spatele gratiilor în luna februarie a acestui an, fiind bănuiţi că au împins cu propriul automobil maşina poliţistului, până când acesta s-a răsturnat în afara şoselei. În urma acestor evenimente, victima s-a ales cu răni grave, fiind nevoie de mai multe intervenţii medicale pentru salvarea vieţii poliţistului.

Read More
Comunitate

Încă două expertize tehnice, finalizate de Insemex

În 21 mai 2014, în exteriorul unei hale de finisare a tablelor din aluminiu, la una dintre unităţile de producţie a unei societăţi din Slatina, a avut loc o deflagraţie în urma căreia nu s-au înregistrat victime, însă două persoane au suferit plăgi minore. Cei care au fost cooptaţi să se ocupe de realizarea expertizei tehnice şi în acest caz, au fost specialiştii de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare Insemex Petroşani. Tot aceştia au fost solicitaţi şi pentru incidentul din judeţul Suceava, înregistrat la o carieră de calcar, când în urma unei alunecări a câtorva trepte de exploatare, o persoană şi-a pierdut viaţa.

Read More