Zi: 2 septembrie 2014

ActualitateFlash

Au fost numiţi în funcţie noii directori de şcoli

Ministerul Educaţiei nu a mai organizat concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere din învăţământ din anul 2008. În această situaţie, Inspectoratele Şcolare Judeţene sunt cele care au atribuţia de a numi prin delegare persoanele care vor ocupa funcţiile de directori şi directori adjuncţi pentru o perioadă de un an de zile la instituţiile şcolare din judeţ.

Read More
FlashSport

Tot atâtea echipe, mai multe valori

Ediţia 2014-2015 a Campionatului de Minifotbal Amatori Realsport Deva va alinia la start 33 de echipe, la fel ca în precedentul sezon, însă grupările înscrise în campionat par mai puternice faţă de alţi ani. Ca dovadă, în Liga A vor fi 12 echipe, faţă de zece în sezonul trecut, iar acestea reprezintă cinci localităţi din judeţ şi au mai mulţi jucători valoroşi în componenţă.

Read More
EvenimentFlash

Maidanezi aduşi cu dubele şi eliberaţi în Hunedoara?

Problema câinilor fără stăpâni care vieţuiesc pe străzile oraşelor de la noi din judeţ pare să fie una destul de complicată. Au fost luate mai multe măsuri pentru a reduce numărul patrupezilor, dar hunedorenii declară în continuare că sunt terorizaţi şi nu pot ieşi noaptea pe străzile mai puţin circulate de frică să nu fie atacaţi de maidanezi. Chiar mai mult de atât, câţiva locuitori ai municipiului Hunedoara, au dorit să aducă la cunoştinţa presei că au văzut cu ochii lor cum pe timpul nopţii din dubiţe albe, care nu aveau plăcuţe de înmatriculare, sunt aduşi căţei vagabonzi şi sunt eliberaţi pe străzi. Informaţii care au ajuns şi la urechile celor de la Serviciul Judeţean pentru Ocrotirea Animalelor fără Stăpân (SJOAS) Hunedoara.

Read More
Comunitate

Hotel Ceres, preferat în sejururile de tratament balnear

Renumele Hotelului Ceres din Geoagiu-Băi a fost câştigat printr-o funcţionare neîntreruptă din martie 1977, prin serviciile balneare oferite şi, nu în ultimul rând, prin calităţile curative ale apei termale, folosite aici. Tocmai de aceea, circa 60 la sută dintre cei care calcă pragul unităţii de cazare, revin şi în anii următori. Zonele de unde provin cei mai mulţi clienţi sunt Hunedoara, Alba, Sibiu, Bistriţa, în general, judeţele limitrofe. Cât priveşte proprietăţile apelor minerale de la Geoagiu-Băi şi aerosolii, conducerea Hotelului Ceres consideră că reprezintă cele mai mari atuuri ale staţiunii şi implicit ale unităţii de cazare, fiind puse în slujba tratamentelor de ordin medical.

Read More